Acasă Sport Tenis Federer s-a operat din nou, dar nu renunţă la tenis! Când revine...

Federer s-a operat din nou, dar nu renunţă la tenis! Când revine pe teren starul elveţian!

Roger Federer are planuri mari și va reveni pe terenul de tenis anul viitor, deși problemele de sănătate nu-i dau pace. Starul elvețian vrea să participe la Laver Cup, turneu care va avea loc în luna septembrie a anului viitor.

Ilie Năstase i-a transmis Simonei Halep să ia exemplul lui Roger Federer: „Nu uită tenisul aşa repede. Să nu joace 14 turnee sau cât sunt obligate să joace. Dar uite la Federer, e foarte deştept. Joacă 4-5 turnee, joacă bine unele, altele mai puţin, dar le joacă pe alea importante. Aşa cred că trebuie să facă şi Simona”.

Acest sezon este încheiat pentru Roger Federer, după ce marele campion a fost operat la genunchi pentru a treia oară. Federer a trecut iar printr-o intervenție chirurgicală, după ce a mai fost operat în 2016, dar și în 2020.

Federer a disputat 13 meciuri în 2021, a ajuns în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Wimbledon, dar a ratat Jocurile Olimpice de la Tokyo, retrăgându-se și de la Toronto și Cincinnati.

Deși a ajuns la 40 de ani, elvețianul nu vrea să se retragă și are de gând să participe la Laver Cup, în 2022.

„Recuperarea decurge foarte bine, mă simt din ce în ce mai bine pe zi ce trece. Mă simt puternic și abia aștept să fac planuri pentru ceea ce urmează. Am mai trecut prin asta anul trecut”, a spus Federer.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, fără replică în faţa estoniencei Kontaveit, la Ostrava

Exit mobile version