Acasă Sport Tenis Monica Niculescu, în sferturi la Ostrava după un duel aprig cu Olaru

Monica Niculescu, în sferturi la Ostrava după un duel aprig cu Olaru

Monica Niculescu a câștigat, în această seară, duelul româncelor de pe tabloul de dublu feminin de la Ostrava. Aceasta, alături de ucraineanca Nadiya Kichenok, a trecut în trei seturi de o altă româncă, Raluca Olaru, care a făcut pereche cu Ana Friedsam, scor 7-5, 6-7 (3), 10-5.

Așa cum era de așteptat, cele două echipe au oferit un meci echilibrat, cu multe puncte lungi, iar procentajele, în special pe primul serviciu, au fost foarte bune. În primul act, cele două perechi au mers cap la cap până la scorul de 6-5, când Monica și Kichenok au reușit să facă un game excelent pe serviciul advers și să preia conducerea.

În setul secund, Olaru și Friedsam au avut 2-1 cu break, dar nu au reușit să mențină ritmul, iar adversarele au revenit. Mai mult, Monica și Kichenok s-au desprins la 5-2, dar finalul a fost neașteptat. Raluca și Friedsam au reușit nu mai puțin de patru game-uri consecutive, iar setul a ajuns în tiebreak. Câștig de cauză a avut Raluca Olaru, care a trimis meciul în super-tiebreak după un 7-3.

Actul decisiv a fost la discreția Monicăi Niculescu și Nadiyei Khichenok, care au început convingător și au închis meciul cu 10-5.

În sferturile turneului, perechea Monica/Kichenok se va duela cu echipa formată din Flipkens și Schuurs.

Citește și: Ionuţ Stroe: „Ne dorim continuitate la sporturile de sală”

Exit mobile version