Acasă Sport Tenis Patricia Țig, în creștere evidentă de formă. McHale, surclasată de româncă

Patricia Țig, în creștere evidentă de formă. McHale, surclasată de româncă

Patricia Țig este noua senzație a tenisului românesc! După ce a triumfat la Istanbul la începutul lunii, Pati se află într-o formă excelentă și la Roland Garros. Românca pare să nu aibă nicio milă de adversarele de pe zgura pariziană, iar ultima sa „victimă” este americanca Christina McHale. Țig s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 6-3, iar acum își așteaptă adversara din 16-imile turneului. Ea se va duela cu învingătoarea meciului dintre Rybakina și Ferro.

Doar un game a reușit să ia McHale până când Pati și-a dat drumul la joc și a început să lovească impecabil. La scorul de 4-1, a avut loc o scurtă cădere a sportivei noastre, care i-a permis adversarei să egaleze. Țig nu a lăsat-o prea mult pe americancă să profite de avantajul psihic și a luat break-ul decisiv, cel care i-a adus și setul (6-4).

În actul secund s-a mers de la egal la egal doar până la 2-2, pentru că Patricia s-a gândit să nu prelungească prea mult meciul și a început să forțeze. S-a distanțat treptat la 3-2 și 5-2, pentru ca meciul să fie închis, fără probleme, la 6-3.

Sportiva noastră se poate lăuda cu doi ași în acest meci, în comparație cu adversara sa, care nu a avut niciunul.

Citește și: Roland Garros / Monica Niculescu, victorioasă în primul tur al probei de dublu

Exit mobile version