Acasă Sport Tenis Jaqueline Cristian, în semifinale la Winners Open după un meci mare cu...

Jaqueline Cristian, în semifinale la Winners Open după un meci mare cu Begu

Foto: fanatik.ro

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului demonstrativ de tenis Winners Open de la Cluj-Napoca, vineri, după ce a învins-o dramatic pe Irina Begu cu 1-6, 6-4, 11-9, în ultimul meci din Grupa B.

Cristian (162 WTA) era obligată să câştige meciul pentru a ajunge în semifinale, în vreme ce Begu (81 WTA) era practic calificată indiferent de rezultat.

Begu a dominat clar primul set, câştigat cu 6-1. Setul al doilea a fost mai echilibrat, dar Irina Begu a condus la un moment dat cu 4-2. Jaqueline Cristian a avut o revenire spectaculoasă și a câștigat patru ghemuri la rând, revenind de la 2-4 la 6-4.

În super-tiebreak, Begu a început mai bine şi a condus cu 2-0, 4-1, 5-3 şi 7-6. Cristian a revenit în set şi a câştigat trei puncte la rând, pentru 9-7, dar a ratat ambele mingi de meci. Cristian (22 ani) nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să se impună cu 11-9 şi să obţină biletul pentru semifinale. Partida a durat 1 oră și 57 de minute.

În clasamentul final al grupei, Begu a ocupat primul loc, urmată de Cristian şi Miriam Bulgaru, fiecare cu câte o victorie.

În Grupa A, Gabriela Ruse a ocupat primul loc, urmată de Irina Bara şi Georgia Crăciun.

Sâmbătă sunt programate semifinalele Ruse – Cristian (14:00) şi Begu – Bara (15:30).

Citește și: Auto / Sesiunile de antrenamente din cadrul MP al Austriei, dominate de Lewis Hamilton

Exit mobile version