Acasă Sport Tenis Nick Kyrgios: Djokovic nu va fi niciodată cel mai mare din istorie

Nick Kyrgios: Djokovic nu va fi niciodată cel mai mare din istorie

Nick Kyrgios este unul dintre personajele aparte ale circuitului ATP. Australianul a precizat recent că nu-l urăște pe Novak Djokovic, că înțelege că oamenii sunt diferiți și că are un motiv bine întemeiat pentru care nu-l va considera vreodată pe sârb drept cel mai bun din istorie.

Kyrgios se poate lăuda în circuit cu o performanță pe care Nadal și Federer nu o au în acest moment. Fără titlu de Grand Slam cucerit, Nick are un bilanț pozitiv în meciurile directe cu Novak Djokovic.

„Oricâte Grand Slam-uri va câștiga, pentru mine nu va fi niciodată cel mai mare din istorie. E simplu de ce. Am jucat de două ori cu el și, nu te supăra, dar dacă nu poți să mă bați, nu ești cel mai mare din toate timpurile”, a spus Nick.

De-a lungul timpului, Kyrgios a precizat că nu îi place modul în care Novak Djokovic „cerșește” iubirea fanilor, în special prin modul în care îi salută la finalul meciurilor câștigate.

În prezent, australianul se află pe locul 40 în ierarhia mondială, în timp ce Nole o domină.

Djokovic și Kygios s-au întâlnit de două ori în circuitul ATP, ambele confruntări având loc în 2017. Interesant este faptul că liderul mondial nu a reușit să câștige vreun set în fața australianului. A fost 7-6(9), 7-5 la Acapulco și 6-4, 7-6(3) la Indian Wells.

În ceea ce privește partidele cu ceilalți doi mari campioni ai perioadei, Nick este condus cu 5-3 de Nadal și cu 6-1 de către Roger Federer.

Citeșt și / Fabio Fognini: Eu în Asia nu mai merg să joc

Exit mobile version