Acasă Sport Tenis Sorana Cîrstea, în turul secund al calificărilor de la Dubai

Sorana Cîrstea, în turul secund al calificărilor de la Dubai

Sorana Cîrstea (69 WTA) a trecut, sâmbătă, de rusoaica Margarita Gasparyan (107 WTA), cu scorul 6-4, 6-3. Partida a contat pentru primul tur al calificărilor din cadrul turneului Premier de la Dubai.

Românca s-a impus după o oră și 30 de minute de joc. Aceasta a avut nevoie de șase mingi de meci pentru a pune capăt partidei.

În runda a doua, Cîrstea va avea o misiune extrem de dificilă. Ea o va întâlni pe germana Julia Goerges (31 WTA), principala favorită în calificări. Goerges a trecut în primul tur de italianca Camila Giorgi (100 WTA), scor 6-2, 6-4.

Cîrstea și Goerges s-au duelat de cinci ori de-a lungul timpul, iar jucătoarea din Germania conduce cu 3-2 la meciurile directe.

În turul al doilea al calificărilor de la Dubai este calificată și Ana Bogdan (90 WTA), care o va întâlni pe chinezoaica Shuai Zhang (32 WTA), cap de serie numărul doi.

Turneul de la Dubai se va juca în perioada 17-22 februarie, iar Simona Halep va fi cap de serie numărul 1. Competiția face parte din categoria Premier și este dotată cu premii de $2,643,670.

Citește și: Simona Halep și-a aflat posibila adversară din turul al doilea de la Dubai

Exit mobile version