Acasă Sport Handbal Handbal (f) / Ne-a învins și Tg. Jiu! SCMU Craiova se întoarce...

Handbal (f) / Ne-a învins și Tg. Jiu! SCMU Craiova se întoarce fără puncte din Gorj

SCMU Craiova a pierdut un nou meci în Liga Florilor, scor 28-31 în fața celor de la Tg. Jiu, iar lucrurile nu stau deloc bine la formația alb-albastră. Partida a contat pentru etapa cu numărul 19 a campionatului național de handbal feminin Liga Florilor.

Se pare că doar cu ultima clasată din Liga Florilor am putut obține și noi puncte în acest an. Pe lângă succesul de săptămâna trecută, Craiova nu a mai realizat nimic. De această dată a pierdut și un duel oltenesc, extrem de important. Tg. Jiu, o echipă aflată în suferință și cu teamă de retrogradare, a câștigat întâlnirea cu SCMU, iar acum „respiră“. De partea cealaltă, trupa lui Burcea continuă să se zbată în mediocritate. Craiova se poate simți norocoasă pentru punctele obținute în turul campionatului, pentru că altfel ar fi fost mari probleme în privința menținerii în campionat.

Târgu Jiu: Dzhukeva, Chetraru – Ciolan 7 (1 din 7 m), Simao 6, Chiricuță 6, Moldovan 4, Gavrilă 4,  Andriichuk 3, Ilie 1, Zinatullina, Coteț, Lopătaru, Mihart, Klimek, Bucă, Chiriță. Antrenor: Liviu Andrieș.

SCMU Craiova: Zoqbi de Paula, Curmenț – Burcea-Zamfir 7 (1 din 7 m), Milosavljevic 6 (1 din 7 m), Mugosa 4 (1 din 7 m), Malovic 3, Krpez 2 (1 din 7 m), Pașcan 2, Cace 2, Bojicic 1, Jipa 1, Ghețu, Grigorie, Tudorică, Resetar. Antrenor: Bogdan Burcea.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, în vreme ce CSM Tg.Jiu merge la Zalău.

Citește și: Novak Djokovic a spus pas turneului de la Miami

Exit mobile version