Acasă Sport Handbal Handbal (f) / E timpul revenirii! SCMU Craiova primeşte vizita Bistriţei

Handbal (f) / E timpul revenirii! SCMU Craiova primeşte vizita Bistriţei

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova va încerca şi în această etapă să treacă peste perioada „neagră“ în care se află de la începutul anului şi să bifeze primul succes oficial în campionat. Formaţia olteană va primi, la mijlocul acestei săptămâni, vizita celor de la Bistriţa, una dintre echipele puternice şi cu pretenţii din Liga Florilor. Partida este programată miercuri, de la ora 19.00 şi se va desfăşura în Sala Polivalentă din Bănie.

Craiova a mers din rău în mai rău în 2024, iar acest lucru se resimte din plin şi în clasament. După ce au încheiat anul precedent pe locul secund şi cu un moral bun, cele patru înfrângeri înregistrate în luna ianuarie au dat peste cap toate planurile formaţiei alb-albastre. Chiar şi în aceste condiţii, SCMU nu renunţă la obiectivul său, acela de a se clasa în primele cinci din Liga Florilor şi de a participa în Cupa EHF în sezonul următor şi speră să dea lovitura fix în duelul cu Bistriţa.

Înaintea duelului de miercuri, Florentina Stanciu, antrenorul secund al Craiovei şi jucătoarea Dejana Milosavljevic au prefaţat meciul şi au menţionat cât de multă nevoie este de un succes, atât pentru situaţia din clasament, cât şi pentru cea morală. De asemenea, Flori Stanciu a vorbit şi despre accidentările care au avut loc în ultimul timp în cadrul echipei.

VEZI VIDEO!

Citeşte şi: Alex Creţu şi Juan Bauza, printre vedetele etapei 24 din Superliga

Exit mobile version