Acasă Sport Handbal Handbal (f) / Constantin Din, mesaj de încurajare pentru „tricolore“ înaintea meciului...

Handbal (f) / Constantin Din, mesaj de încurajare pentru „tricolore“ înaintea meciului cu Germania

România se pregătește de următorul meci mare de la Campionatul Mondial! De această dată, fetele noastre n-au voie să mai facă vreun pas greșit, în tentativa de a mai spera să prindă Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Paris. Primul meci din grupa principală va fi astăzi, cu Germania, de la ora 19.00.

Președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, speră ca echipa noastră să arate mult mai bine cu Germania. Acesta le-a transmis fetelor „să țină capul sus”, chiar dacă partida cu Danemarca a arătat din plin slăbiciunile echipei noastre.

„Ne așteaptă un meci dificil în fața Germaniei. E o partidă decisivă pentru echipa noastră la acest turneu final. Fetele trebuie să regăsească motivația pentru următoarele meciuri. Asta este, sportul aduce momente de bucurie, dar, din păcate, și de tristețe, așa cum s-a întâmplat după meciul cu Danemarca. Ce le-am transmis fetelor noastre? Să țină capul sus! Am pierdut cu Danemarca, dar eu zic că putem să legăm trei victorii în următoarele meciuri cu Germania, Japonia și Polonia și să ne atingem obiectivul la acest Campionat Mondial“, a spus Constantin Din, pentru ProSport.

Citeşte şi: Calculele calificării României în sferturile CM! Care vor fi următoarele adversare 

Exit mobile version