Acasă Sport Handbal Handbal (f) / Adio sferturi, adio speranțe! România a clacat și cu...

Handbal (f) / Adio sferturi, adio speranțe! România a clacat și cu Germania

România a fost învinsă de Germania, scor 22-24, în primul meci al grupei principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin. „Tricolorele” sunt ca și eliminate de la Mondial, după o repriză secundă pe cât de inexplicabilă, pe atât de catastrofală.

Cea mai bună handbalistă a primei reprize a fost portărița Daciana Hosu. Le-a hipnotizat pe nemțoaice, a scos aruncări din toate unghiurile și pozițiile, de aici și doar cele nouă goluri primite. În ofensivă ne-am făcut treaba, iar la cabine am intrat cu un avantaj bun, scor 12-9. Debutul reprizei secunde a fost un adevărat chin. România a înscris doar 3 goluri în primul sfert de oră, timp în care Germania a recuperat treptat din handicap și a preluat conducerea. Practic, fără să impresioneze la niciun aspect, nemțoaicele s-au desprins pe fondul erorilor copilărești.

Haosul a continuat pe poziționalul fetelor noastre, aruncările au fost fără intensitate, toate din poziții forțate. Neagu n-a mai avut luciditate, nu a mai contat în meci. Bazaliu, introdusă mult prea târziu, a marcat 3 goluri consecutive pe final, însă fără să mai conteze.  

România rămâne cu 2 puncte în grupa principală și își ia adio de la sferturile de finală ale Mondialului.

Citește și: CM de înot / România, doar pe locul 6 în finala de la ştafetă 4x50m mixt masculin

Exit mobile version