Acasă Sport Handbal Handbal / Rezultat excelent pentru „U“ Craiova! Remiză cu liderul din serie

Handbal / Rezultat excelent pentru „U“ Craiova! Remiză cu liderul din serie

Handbaliștii de la „U” Craiova au reușit un rezultat excelent pe teren propriu sâmbătă, cu CSM Făgăraș, liderul seriei. Formația pregătită de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu a încheiat la egalitate, scor 29-29, cu una dintre favoritele certe la promovarea în Liga Zimbrilor și astfel le-a produs adversarilor primul semi-eșec din acest sezon. Partida a contat pentru etapa cu numărul 5 din Divizia A – Seria A.

Startul meciului i-a regăsit mai în vână pe vizitatori, care s-au desprins după aproximativ 15 minute la 9-5. Neavând nimic de pierdut în fața unei echipe mai valoroase, craiovenii și-au dat drumul la joc și, treptat, au reintrat în meci. Mai mult de atât, înainte de pauză au trecut și în față pe tabelă, scor 15-13.

O nouă revenire spectaculoasă

În partea secundă, oaspeții s-au desprins din nou la 4 goluri pe tabelă (20-24, min. 43), dar și de data aceasta alb-albaștrii au avut puterea să revină. Cu patru minute înainte de final, echilibrul prima în Sala „Ion Constantinescu“, după cum indica și tabela, 27-27. S-a mers cap la cap până la ultima sirenă, iar Universitatea a reușit să producă o primă surpriză plăcută în acest sezon.

Universitatea Craiova: Gheorghiță, Dumuță – Grad 7 (3 din 7 m), M. Păun 6 (2 din 7 m), Manea 6, Iovănescu 3, Alniți 3, Ianăși 2, Gușatu 2, Tudosie, Micu, Coadălată, Trandafirescu, A. Păun, Nica. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

CSM Făgăraș: Ivanov, Ursu, S. Popa – Constantinescu 8 (3 din 7 m), Pasere 7 (1 din 7 m), Mateoniu 4, Moga 4, Minea 3, Ionescu 1, Manciu 1, Cotinghiu 1, Murariu, J. Popa. Antrenor: Eugen Frățilă.

Cu acest punct obținut, oltenii ajung la cota 7 în clasament după cinci etape disputate. În runda următoare, Universitatea se va deplasa în Bihor, pentru duelul cu Oradea.

Citește și: Ăsta da debut! România a surclasat Bosnia în preliminariile EURO

Exit mobile version