Acasă Sport Handbal Handbal (m) / „U“ Craiova nu a avut prea multe şanse cu...

Handbal (m) / „U“ Craiova nu a avut prea multe şanse cu Reşiţa

Handbaliştii Universităţii Craiova au nu reuşit prea multe în etapa a doua din Divizia A, Seria A, chiar dacă au evoluat în propriul fief. La finele săptămânii, în sala „Ion Constantinescu“ a poposit CSM Reşiţa, o echipă cu pretenţii în acest sezon şi care s-a impus fără prea mari probleme în faţa unei formaţii în reconstrucţie a Craiovei. A fost 32-23 pentru vizitatori, care au urcat pe locul al doilea în clasament.

După startul victorios de campionat (n.r. – 32-29 cu CSU Timişoara), „U“ Craiova a dat semne de slăbiciune în faţa Reşiţei şi a demonstrat că, cel puţin pentru moment, relaţiile de joc nu sunt închegate pe deplin, aşa cum mărturisea pentru GdS şi tehnicianul Costin Dumitrescu. În prima parte a duelului, craiovenii au punctat doar de opt ori, în timp ce tabela în dreptul vizitatorilor indica cifra 12. După pauză, lipsa experienţei lotului Universităţii şi-a spus cuvântul, iar Reşiţa s-a desprins decisiv în meci.

Universitatea Craiova: Manea, Iovănescu, Trandafirescu, Alinţi, Ianaşi, Dumuţa, Grad, Nica, Tudosie, Gheorghiţă, Micu, Guşatu, Ruşeanu, Coadălată. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

Pentru „U“ Craiova va urma o deplasare la CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova s-a mişcat bine la turneul organizat de SCM Zalău

Exit mobile version