Acasă Sport Handbal Handbal / SCMU Craiova a câştigat la Slatina şi oferă golgheterul sezonului...

Handbal / SCMU Craiova a câştigat la Slatina şi oferă golgheterul sezonului în Liga Florilor

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a încheiat cum nu se putea mai frumos actualul sezon al Ligii Florilor, cu o victorie pe teren străin, dar şi cu o reuşită de excepţie a celei mai bune jucătoare din lot. Formaţia din Bănie s-a impus pe terenul Slatinei cu scorul de 32-27 şi astfel şi-a luat rămas bun de la stagiunea 2022/2023. De asemenea, craiovencele au urcat pe poziţia a 7-a, iar jucătoarea Katarina Krpez a devenit, oficial, cea mai bună marcatoare din istoria campionatului românesc.

SCMU, mai bună din primul şi până în ultimul minut

Despre jocul de la Slatina nu sunt foarte multe de spus. Deja retrogradată în liga secundă, echipa gazdă a evoluat fără presiune, dar şi fără miză, iar jocul nu a fost deloc rău. Doar că SCMU Craiova nu s-a deplasat doar pentru a face act de prezenţă, ci şi pentru toate punctele puse în joc. Jucătoarele din Bănie au fost în permanenţă cu un pas şi jumătate în faţa grupării slătinene şi nu au cedat iniţiativa în niciun moment. Dacă la pauză scorul era 15-13 pentru tupa lui Bogdan Burcea, la final tabela a indicat o diferenţă de cinci goluri în favoarea formaţiei mai valoroase, scor 32-27.

CSM Slatina: Timoshenkova, Chetraru – Lixăndroiu 7 (2 din 7 m), Olaru 4 (2 din 7 m), Coman 3, Fulgoi 3, Popescu 3, Cârligeanu 2, Bogdanovici 1, Necula 1, Lazea 1, Țăcălie 1, Matea 1, Lecu.

SCMU Craiova: Curmenț, Șușnea – Krpez 14 (6 din 7 m), Bak 4, Cace 3, Rocha 3, Mugosa 2, Zamfir 2, Ruth 1, Rodriguez 1, Țicu 1, Andrei 1, Jipa.

La finalul acestei partide, SCMU Craiova a mai oferit un moment deosebit. Katharina Krpez a terminat sezonul cu 252 de goluri marcate și a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatului românesc de handbal.

Citeşte şi: Canotaj / Ionela Cozmiuc şi echipajul de patru rame feminin au luat aurul European

Exit mobile version