Acasă Sport Handbal Handbal / Un centru de excepție va juca în Bănie! Milosavljevic i...

Handbal / Un centru de excepție va juca în Bănie! Milosavljevic i s-a alăturat lui SCMU Craiova

SCMU Craiova deja și-a conturat echipa pentru sezonul care va urma, iar ultimul nume alăturat este printre cele mai importante. În cursul serii de joi, clubul din Bănie a anunțat pe pagina oficială de facebook transferul jucătoarei Dejana Milosavljevic, o sportivă cu reale aptitudini, dar și cu numeroase prezențe la Mondiale și Europene.

Dejana Milosavljevic vine de la formația maghiară Siofok, iar înainte a evoluat 4 sezoane la Podravka Koprivnica, unde a fost colegă și cu Dijana Mugosa, o altă handbalistă care a îmbrăcat deja tricoul alb-albastru. Dejana este componentă a naționalei Croației, alături de care a câștigat medalia de bronz la ultimul Campionat European.

„OFICIAL | 𝐁𝐮𝐧 𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭, 𝐃𝐞𝐣𝐚𝐧𝐚 𝐌𝐢𝐥𝐨𝐬𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐯𝐢𝐜! Sport Club Municipal Craiova a ajuns la un acord cu handbalista Dejana Milosavljevic. În vârstă de 28 de ani, Dejana este componentă a echipei naționale a Croației și a evoluat ultima dată la Siofok KC, în campionatul Ungariei. În sezonul precedent, Milosavljevic a fost nominalizată în echipa ideală din Champions League.

A mai jucat pentru RK Podravka Vegeta și ŽRK Koka Varaždin. De asemenea, centrul reprezentativei Croației a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Handbal (2020). Jucătoare polivalentă, ea poate evolua cu ușurință pe orice post la 9 metri. Îi urăm mult succes în tricoul alb-albastru!“, se arată în comunicatul alb-albastru.

Citește și: Irina Begu, neinspirată în duelul cu Wang. Românca a părăsit Roma în turul 2

Exit mobile version