Acasă Sport Handbal Handbal / SCM Craiova vrea să se distanţeze decisiv de Cisnădie

Handbal / SCM Craiova vrea să se distanţeze decisiv de Cisnădie

Weekend-ul plin de sport va fi încheiat duminică seară, de echipa feminină de handbal SCM Craiova. Gruparea din Bănie va intra pe parchetul Sălii Polivalente imediat după finalul jocului de baschet dintre Craiova şi FC Argeş, mai exact la ora 19.00. Adversarul formaţiei lui Bogdan Burcea va fi Măgura Cisnădie, o echipă care se află în urma oltencelor în clasament cu doar cinci puncte. Partida va conta pentru etapa 23 din Liga Florilor.

SCM Craiova este pregătită din toate punctele de vedere de acest meci, mai ales că în ultima etapă au obţinut trei puncte importante pe terenul lui Tg. Jiu. Acum, pentru a-şi consolida cel puţin locul al 8-lea, craiovencele trebuie să treacă şi de Cisnădie, principala urmăritoare. Mai mult de atât, gruparea din Bănie este doar la două lungimi în spatele celor de la Baia Mare, pe care le pot devansa în acest weekend. În sezonul precedent, Măgura s-a impus la limită în Polivalenta din Bănie, scor 25-24.

În cadrul unei conferinţe de presă, Florentina Stanciu, antrenorul secund al Craiovei şi Melanie Bak au prefaţat duelul de duminică.

VEZI VIDEO!

Citeşte şi: Irina Begu ține „tricolorul“ ridicat la Madrid! Meci excelent împotriva Muchovei

Exit mobile version