Acasă Sport Handbal Înfrângere neaşteptată pentru SCM Vâlcea în propriul fief cu Buzău

Înfrângere neaşteptată pentru SCM Vâlcea în propriul fief cu Buzău

Foto: SCM Vâlcea

SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă pe teren propriu de SCM Gloria Buzău, cu scorul de 28-27 (14-11), miercuri, într-un meci restant din etapa a 19-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. Echipa vâlceană a suferit a doua înfrângere consecutivă şi a patra din ultimele cinci etape, îndepărtându-se de locurile de cupe europene.

Gazdele, după un debut bun de meci, în care au condus cu 4-2 şi 5-3, au primit patru goluri la rând şi Gloria a preluat controlul jocului, desprinzându-se la patru goluri, 14-10. În debutul reprizei secunde, avantajul oaspetelor a crescut la cinci goluri, 16-11, dar vâlcencele au reuşit egalarea la 18 la jumătatea reprizei secunde. Gloria a preluat din nou controlul şi a făcut 27-23 (57), obţinând în cele din urmă o victorie la limită, cu 28-27.

De la gazde s-au remarcat Jovana Kovacevic 6, Irina Glibko 5, Raluca Băcăoanu 4.

În clasamentul Ligii Florilor, CSM Bucureşti este prima, cu 55 puncte, la distanţă destul de mare de urmăritoarele Gloria Bistriţa şi Rapid (46 puncte). SCM Vâlcea a rămas la cota 35 şi se regăseşte pe poziţia a 6-a. Celelalte formaţii din Oltenia ocupă următoarele poziţii: SCM Craiova – locul 8, 25 puncte, Tg. Jiu – locul 10, 21 puncte, CSM Slatina – locul 13, 9 puncte.

Citeşte şi: Handbal / S-au stabilit semifinalele Cupei României! CSM Bucureşti e favorită

Exit mobile version