Acasă Sport Handbal Handbal / Duel deschis oricărui rezultat între SCM Craiova şi Dunărea Brăila

Handbal / Duel deschis oricărui rezultat între SCM Craiova şi Dunărea Brăila

Două dintre formaţiile imprevizibile din acest sezon se întâlnesc în acest weekend, în Polivalenta din Bănie. SCM Craiova şi Dunărea Brăila vor oferi, cu siguranţă, un spectacol handbalistic celor care vor fi prezenţi la meci duminică seară, de la ora 18.00. Partida va conta pentru etapa a 17-a din Liga Florilor.

Craiova a avut ceva fluctuaţii de formă şi de rezultate în ultima vreme şi, din acest motiv, echipa a mai coborât un loc în clasament, până pe opt. De partea cealaltă, Brăila este pe poziţia a 6-a, cu patru victorii consecutive şi vine în Bănie cu un moral excelent.

Flori Stanciu: „Vrem să arătăm o altă faţă a echipei“

Antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre duelul de duminică şi a spus faptul că îşi doreşte o altă faţă a echipei sale în meciurile care urmează. De asemenea, jucătoarea Carmen Şelaru este convinsă că Brăila nu va avea o misiune prea simplă în Bănie.

„Ne aflăm în faţa unui joc extrem de greu şi suntem pregătite pentru un astfel de duel. Nu pot spune că suntem mulţumiţi de ce am realizat până acum. Ne dorim o altă atitudine de la jucătoare. Suntem datori faţă de public şi vrem să le arătăm un alt joc, o altă faţă a echipei. Este cazul să arătăm lucrurile bune pe care le-am mai demonstrat şi în alte dueluri. Avem inconstanţă în jocuri, ne pierdem luciditatea. Poate nu gestionăm bine finalurile întâlnirilor, câteodată nici nu începem aşa cum ne-am dorit, dar trebuie să jucăm precum o echipă unită. Totul pleacă de la dorinţa de autodepăşire, pe care sperăm să o aibă fiecare dintre sportive. Putem surprinde Brăila atât printr-o defensivă puternică, cât şi printr-un joc bun în atac. Jucăm acasă şi avem datoria să ne apărăm terenul“, a explicat Florentina Stanciu.

„Va fi un duel dificil, dar după eşecul de la Bistriţa am avut o discuţie şi sper să îndreptăm greşelile făcute. Sperăm să fim mult mai lucide pe tot parcursul partidei. Avem o revanşă de luat după eşecul din tur. Lotul nostru nu este prea numeros, dar ne dorim să avem o zi bună şi să producem o mică surpriză. Vor veni aici montate, pentru că îşi doresc în Europa, dar noi le vom pune probleme cu siguranţă. A fost un sezon greu, echipele s-au întărit, iar noi tot ce putem face este să evoluăm de la meci la meci până la finele sezonului“, a spus şi Carmen Şelaru.

Citeşte şi: Volei (f) / A trecut de primul hop! SCMU Craiova a luat punctele la Cluj

Exit mobile version