Acasă Sport Handbal Surpriză la Slatina! CSM şi Victorina Bora se despart după 7 ani

Surpriză la Slatina! CSM şi Victorina Bora se despart după 7 ani

Una dintre surprizele din handbalul românesc s-a produs marţi seară! Singura femeie în postura de antrenor principal în Liga Florilor, Victorina Bora, și-a reziliat azi amiabil contractul cu CSM Slatina, echipă la care activa de aproape 7 ani. 

Dacă clubul nu va găsi rapid un antrenor, Perpelea va putea sta pe bancă la meciul din etapa viitoare, de pe teren propriu, cu Rapid București. În schimb, Victorina Bora și-a luat la revedere în cursul zilei de marţi de la elevele sale, într-o ședință.

„După aproape 7 ani, CSM Slatina și doamna antrenor Victorina Bora au incheiat colaborarea pe cale amiabilă! Victorina Bora a fost antrenorul care a adus CSM Slatina pe prima scenă a handbalului românesc, iar pe aceasta cale, clubul îi mulțumește pentru activitatea depusă și aportul avut la parcursul echipei în toti acesti ani și îi transmite mult succes în activitatea profesională. În continuare, echipa va lupta pentru îndeplinirea obiectivelor și împreună cu suporterii și galeria, vom merge mai departe. Interimatul va fi asigurat de antrenorul secund, domnul Iulian Perpelea“, se arată în comunicatul clubului CSM Slatina.

Fostă jucătoare de succes, cu peste 100 de selecții la echipa națională, câștigătoare a 5 titluri de campioană cu Oltchim, Victorina Bora a mai jucat la CFR Craiova, Rapid București, Kometal Skopje, Șuiorul Baia Mare, Messina și SCM Craiova. Ca antrenoare, ea a mai pregătit pe SCM Craiova, Terom Iași, Unirea Slobozia și CNE Râmnicu Vâlcea.

Oltencele sunt pe locul 13 în clasament, cu doar 6 puncte din 15 partide.

Citeşte şi: SCM Vâlcea se întăreşte pentru sezonul viitor! Două nemțoaice, sub comanda lui Dahl

Exit mobile version