Acasă Sport Handbal SCM Vâlcea se întăreşte pentru sezonul viitor! Două nemțoaice, sub comanda lui...

SCM Vâlcea se întăreşte pentru sezonul viitor! Două nemțoaice, sub comanda lui Dahl

Foto: SCM Vâlcea

SCM Vâlcea a anunțat transferul a două nemțoaice, centrul Mia Zschocke (24 de ani) și interul dreapta Julia Maidhof (24 de ani), care vor întări din sezonul viitor linia de 9 metri a echipei pregătite de Bent Dahl.

Interul dreapta Julia Maidhof joacă de trei ani pentru Bietigheim și are în palmares campionatul și cupa în Germania, dar și EHF European League. Coordonatorul de joc Mia Zschocke joacă în acest sezon în Norvegia, la Storhamar. Zschocke a petrecut patru ani la Bayer Leverkusen și unul la Borussia Dortmund. În ultimele două sezoane, nemțoaica a înscris 62 de goluri în Liga Campionilor.

Pe lângă cele două nemțoaice, echipa lui Bent Dahl le mai aduce din vară pe suedeza Nathalie Hagman (Nantes), portarul Raluca Kelemen (Gloria Buzău) și pivotul sloven Natasa Ljepoja (Krim). În plus, Vâlcea și-a prelungit contractele cu câteva jucătoare de bază: Irina Glibko, Daciana Hosu, Cristina Florica și Asma Elghaoui, noteată Prosport.

Sunt, de asemenea, şi plecări de la formaţia vâlceană. Nemțoaica Isabell Roch va reveni acasă, la Dortmund, Daria Bucur a semnat cu Gloria Buzău, Tanja Asanin a fost anunțată la Kastamonu, în timp ce Bobana Klikovac va juca la Corona Brașov.

Citeşte şi: Handbal / Stanciu şi Toacsen, mulţumiţi de victorie, nicidecum şi de joc

Exit mobile version