Acasă Sport Handbal România, locul 3 la Trofeul Carpați! Egipt a câștigat competiția

România, locul 3 la Trofeul Carpați! Egipt a câștigat competiția

Foto: HandbalMania

Naţionala masculină de handbal a României a ocupat locul trei la Trofeul Carpaţi, după ce a învins echipa Algeriei cu scorul de 33-25 (18-14), joi seară, în finala mică a turneului găzduit de Oradea Arena. Tricolorii, care au pierdut, miercuri în semifinale în faţa Slovaciei (30-31), au dominat jocul de la un capăt la altul şi au câştigat fără emoţii.

Pentru România au marcat Nicuşor Negru (8 goluri), Octavian Bizău (5), Alexandru Tărîţă (3), Tudor Botea (3), Tudor Buguleţ (3), Javier Humet (2), Călin Dedu (2), Alexandru Ghivil (2), Nicolae Ungureanu (2), Robert Nagy (2), Gabriel Cumpănici (1). Portarul Ionuţ Iancu a avut o prestaţie remarcabilă, cu mai mult de zece intervenţii.

Câștigătoarea competiției din România este selecționata Egiptului, care a învins în finală echipa Slovaciei cu scorul de 33-29 (17-16). La egipteni au evoluat şi interul Ali Zein şi pivotul Mamdouh Shebib, ambii legitimaţi la CS Dinamo Bucureşti, notează Agerpres.

Egiptul şi Algeria se pregătesc pentru Campionatul Mondial, care va avea loc în perioada 11-29 ianuarie 2023, în Polonia şi Suedia.

Citește și: România a cedat la limită în faţa Slovaciei şi va juca în finala mică de la Trofeul Carpaţi

Exit mobile version