Acasă Sport Handbal Stanciu şi Curmenţ – fericite pentru victorie, Tadici – total nemulţumit

Stanciu şi Curmenţ – fericite pentru victorie, Tadici – total nemulţumit

SCM Craiova a trecut de Zalău în ultimul meci oficial din 2022, scor 33-25, iar încrederea echipei înaintea începutului de an a crescut considerabil.

La finalul disputei din Sala Polivalentă, antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu, precum şi portarul Bianca Curmenţ au oferit primele impresii. Acestea s-au arătat bucuroase de a doua victorie consecutivă şi speră ca echipa să evolueze de la meci la meci pe viitor. Totodată, tehnicianul formaţiei adverse, Gheorghe Tadici, nu s-a abţinut şi a transmis indirect „săgeţi“ către cei care conduc handbalul românesc.

„Este o victorie foarte importantă, una care era obligatorie acasă atât pentru echipă, cât şi pentru suporteri. Au venit să ne susţină şi de la ora asta, iar noi le mulţumim şi le dorim un an nou fericit. Mă bucur mult pentru echipă, că ne-am găsit, oarecum, drumul şi asta doar prin unitate şi joc colectiv. Sper şi trebuie să rămânem pe aceeaşi linie. Nu vor fi multe zile de vacanţă. Au 3-4 zile de odihnă, în care să se bucure alături de familie, iar pe 2 ianuarie revenim la treabă. Obiectivul este ca echipa să arate altfel din 2023, iar jocul acesta bun să persiste“, a declarat Florentina Stanciu.

„A fost un meci frumos. Voiam să continuăm seria victoriilor după cea obţinută în meciul de la Cisnădie. Trebuia să ne revanşăm faţă de toţi pentru eşecul cu Tg. Jiu şi ne-am dorit să intrăm în această mini-vacanţă cu o victorie. Chiar dacă sunt doar trei zile de pauză, ne bucurăm de ele şi ne încărcăm bateriile pentru ce va urma“, a punctat Bianca Curmenţ.

Tadici: „E greu să rezişti!“

„Este un nou eşec normal pentru noi. Nu am venit cu gânduri aici, am vrut doar să jucăm, să ne apărăm şansele, însă nu depinde doar de noi. Înainte de pauză s-a întâmplat ce s-a văzut pe teren, iar eliminarea mea de două minute este nejustificată. Când ai cinci decizii în care ţi se refuză şapte metri la limită de eliminare, e greu să rezişti. E uşor să stai în tribună, să judeci şi să nu te intereseze munca unor oameni. Trebuie să stai, să taci, să nu cumva să deranjezi „Măria lor“, pe tovarăşii care stau şi-şi fac numerele de rigoare“, a adăugat furios Gheorghe Tadici. Vezi video!

Citeşte şi: SCM Craiova a încheiat anul perfect: victorie la opt goluri în faţa Zalăului

Exit mobile version