Acasă Sport Handbal Rămâne cea mai bună! Cristina Neagu face parte din echipa ideală a...

Rămâne cea mai bună! Cristina Neagu face parte din echipa ideală a Europeanului

Cristina Neagu (34 de ani) a fost inclusă în echipa ideală a Campionatului European! Ea a fost desemnată cea mai bună jucătoare pe postul de inter stânga (39 de goluri în 6 meciuri), ceea ce s-a întâmplat și la edițiile din 2010, 2012 și 2014. Neagu le-a avut contracandidate pentru postul de inter stânga pe Jamina Roberts (Sue), Djurdjina Jaukovic (Mun), Orlane Kanor (Fra), Henny Reistad (Nor) şi Estelle Nze Minko (Fra).

Crina Pintea a fost nominalizată pentru postul de pivot, alături de Vilde Ingstad (Nor), Linn Blohm (Sue), Pauletta Foppa (Fra), Natasa Ljepoja (Slo) şi Tatjana Brnovici (Mun), dar în cele din urmă a fost aleasă franţuzoaica.

Echipa ideală a CE: portar – Cleopatre Darleux (Fra), apărătoare – Kathrine Heindahl (Dan), extrema stânga – Emma Friis (Dan), inter stânga – Cristina Neagu (România), centru – Stine Oftedal (Nor), inter dreapta – Katrin Klujber (Ung), extremă dreapta – Jovanka Radicevici (Mun), pivot – Pauletta Foppa (Fra), cea mai bună jucătoare – Henny Reistad (Nor).

Citeşte şi: Norvegia își păstrează titlul european după o finală fantastică cu Danemarca

Exit mobile version