Acasă Sport Handbal Eşecul cu Muntenegru ne-a afectat! România a cedat cu Germania şi încheie...

Eşecul cu Muntenegru ne-a afectat! România a cedat cu Germania şi încheie pe şase grupa

Foto: Prosport

Naţionala României şi-a încheiat aventura de la EURO 2022 cu un eşec, 28-32 cu Germania, în ultima etapă din grupa principală II. Cu această înfrângere, selecţionata lui Pera nu mai poate scăpa de locul al 6-lea în grupă.

România a debutat cum nu se putea mai bine în meci şi s-a distanţat imediat la 3-0. Ciucă a avut trei parade spectaculoase şi şi-a ţinut poarta intactă în primele minute. Diferenţa de trei puncte a rămas până la scorul de 6-3, când jocul fetelor lui Pera a fost de nerecunoscut şi nu au mai putut ţine ritmul. Atacurile fără orizont, pasele greşite şi neatenţia în ofensivă au făcut ca germanele să reintre în joc şi, mai mult de atât, să treacă în avantaj. S-a ajuns chiar la 9-6 pentru adversare, care nu au mai cedat iniţiativa până la pauză. România a început urmărirea adversarului, iar la vestiare diferenţa a fost de două goluri, 16-14.

Ambiţia de la meciul cu Muntenegru nu a mai fost şi de această dată şi s-a observat în principal în jocul prestat în partea secundă. Germania s-a distanţat şi la cinci goluri, scor 26-21, iar în ultimele 15 minute România nu a mai avut puterea de a întoarce soarta partidei.

Astfel, în urma acestui rezultat, România a încheiat pe locul al 6-lea grupa principală II de la Campionatul European.

Citeşte şi: Cristina Neagu: „Aceste fete care ne-au arbitrat nu ar trebui să arbitreze pe nimeni!“

Exit mobile version