Acasă Sport Handbal Meciuri tari şi spectacol garantat la Cupa Craiovei 2022

Meciuri tari şi spectacol garantat la Cupa Craiovei 2022

SCM Craiova va organiza, în perioada 4-6 august, în Sala Polivalentă, Cupa României. La turneul din Bănie, pe lângă echipa craioveană, vor participa două dintre cele mai puternice formaţii din ţară, precum şi un nume important din Ungaria.

„Avem bucuria de a anunța echipele participante la Cupa Craiovei, turneu de handbal ce se va desfășura în perioada 4-6 august în Sala Polivalenta Craiova. Suporterii prezenți în tribune se vor delecta cu un regal handbalistic oferit de SCM Universitatea Craiova, Handbal Rapid București, SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin și Alba Fehérvár KC (Ungaria).

Pe lângă spectacolul garantat din teren, Sport Club Municipal Craiova anunță că va avea loc și prezentarea lotului echipei de handbal feminin. Ne dorim să avem parte de susținerea publicului nostru în Polivalentă și să urmărim meciuri interesante. Sistemul folosit va fi fiecare cu fiecare, astfel că fanii vor avea ce vedea. Zilele următoare vă vom anunța programul complet al turneului“, se arată în comunicatul clubului.

Adrian Cosman: „O Cupă mai tare ca niciodată“

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul SCM, Adrian Cosman, anunţase deja care sunt echipele prezente la Cupa Craiovei, dar a mai lăsat loc de o posibilă surpriză la competiţia care se va desfăşura în Bănie.

„Vom organiza, din nou, Cupa Craiovei şi putem spune că va fi un turneu european. Avem confirmarea prezenţei 100% a campioanei Rapid Bucureşti, a echipei din Vâlcea, precum şi a formaţiei maghiare Fehervar. S-ar putea să mai apară o formaţie de Liga Campionilor, dar rămâne de văzut. La acest turneu va fi şi prezentarea oficială a lotului“, menţiona directorul SCM.

Citeşte şi: Ambiţii mari şi poftă de performanţă la SCM Craiova

Exit mobile version