Acasă Sport Handbal Barcelona rămâne la putere! „Catalanii“ au trecut de Kielce în finala Ligii

Barcelona rămâne la putere! „Catalanii“ au trecut de Kielce în finala Ligii

Spectacol total în marea finală a Ligii Campionilor la handbal masculin! Barcelona a cucerit iar cel mai important trofeu european, după ce a trecut de Kielce, la general, cu scorul de 37-35. În jur de 20.000 de oameni au făcut o atmosferă fantastică în finala de la Koln, care s-a decis la loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 28-28.

La pauză, Barcelona a condus cu 14-13, însă Kielce a fost mai bună în repriza a doua. Polonezii au marcat de 15 ori în ultimele 30 de minute, împingând meciul în prelungiri, după un gol marcat în ultimele trei secunde.

În cele din urmă, cele două echipe au ajuns la loviturile de departajare, acolo unde cei de la Barcelona au fost mai buni, transformând de fiecare dată. După prelungiri, rezultatul a fost egal: 32-32.

Fanii polonezi au făcut deplasarea în număr mare la Koln. Mii de susținători ai lui Vive Kielce, îmbrăcați în culorile clubului, au cântat de la primele ore pe străzile orașului.

Bronzul a fost cucerit de Kiel, care a trecut de Veszprem în finala mică, tot la loviturile de departajare, şi tot cu 37-35. Fanii celor două echipe au rămas în sală, urmărind și ei în tricourile formațiilor favorite marele meci dintre Barcelona și Kielce.

Citeşte şi: Eveniment inedit în Bănie! Sala Polivalentă va găzdui meciuri de la Europeanul U18 de handbal

Exit mobile version