Acasă Sport Handbal Liga Florilor / SCM Craiova, victorioasă cu Dacia Mioveni

Liga Florilor / SCM Craiova, victorioasă cu Dacia Mioveni

Foto: scmcraiova.ro
Foto: scmcraiova.ro

Echipa feminină de handbal SCM Craiova s-a impus cu scorul de 28-22 în fața formației Dacia Mioveni. Partida susținută astăzi, la Bistrița, a contat pentru etapa a 18-a din Liga Florilor.

SCM Craiova: Dzukeva, Curmenț, Chetraru – Țicu (7 goluri), Zamfir (7), Adespii (5), Nica (4), Orsivschi (3), Savu (1), Andrei (1).

În urma acestui succes, elevele lui Bogdan Burcea ocupă locul 11, cu doar 15 puncte strânse în 16 partide.

În runda viitoare, SCM Craiova va juca împotriva formației Gloria Buzău. Confruntarea va avea loc sâmbătă, de la ora 15.10.

Bogdan Burcea: „Sper să nu mai am aceleași emoții și la meciul de sâmbătă“

La finalul partidei, antrenorul SCM-ului, Bogdan Burcea, s-a arătat nemulțumit de randamentul unora dintre jucătoarele sale.

„Sper ca poimâine să nu mai fiu nevoit să trăiesc aceleași sentimente. Sper să existe o descătușare în sânul echipei, o încredere mai mare și o exprimare mult mai coerentă. Felicit pe Țicu, Zamfir, Ilie și Bianca Curmenț pentru prestație. Au ținut echipa la un nivel ridicat și au oferit această victorie. Un mare semn de întrebare pentru jucătoare care au fost la acest nivel timp de 10-15 ani și au dat cu nasul de handbalul adevărat, gen Țăcălie, Tudorică, Savu, care ar trebui să pună osul, să arătăm a echipă“, a declarat Burcea.

Citește și: Simona Halep, antrenament cu zâmbetul pe buze înaintea turneului de la Madrid

Exit mobile version