Acasă Sport Handbal Dezastru pentru SCM. Craiova a părăsit EHF după o umilință cu Tertnes

Dezastru pentru SCM. Craiova a părăsit EHF după o umilință cu Tertnes

Foto: Tibi Cocora

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a trăit duminică seară o adevărată umilință pe teren propriu. Formația olteană a fost învinsă fără drept de apel de Tertnes, cu scorul de 33-20, în al doilea meci din turul II preliminar al Cupei EHF. Sâmbătă seară, în primul joc, SCM s-a impus cu scorul de 26-24.

Chiar dacă ambele manșe cu Tertnes s-au disputat la Craiova, acest lucru nu s-a simțit în jocul prestat de echipa norvegiană. Singurele momente de echilibru ale primei reprize au fost în primele 5 minute, după care a urmat o serie interminabilă de ratări și de erori ale Craiovei. Din momentul în care gruparea din Bănie a înscris golul cu numărul 5, tabela nu s-a mai modificat timp de 15 minute în dreptul trupei lui Bogdan Burcea. În tot acest timp, jucătoarele lui Tertnes au marcat la aproape fiecare atac. Mai mult de atât, acestea au încercat să facă și spectacol cu câteva aeriene. La pauză, SCM Craiova se vedea condusă cu 22-9.

S-au trezit cam târziu

În repriza a doua, Craiova a ieșit la joc și a echilibrat meciul. Ana Maria Țicu și tânăra Adina Cace au performat în partea secundă și au încercat să mai reducă din diferența mare înregistrată la pauză. S-a încheiat 33-20, iar SCM Craiova a părăsit prematur Cupa EHF, încă din turul al doilea.

De menționat că pentru această dublă, tehnicianul Craiovei, Bogdan Burcea, nu s-a putut folosi de Bobana Klikovac, Yulia Khavronina, Timea Tătar și Zeljka Nikolic.

SCM Craiova: Dzhukeva, Chetraru, Curmenţ – Cace (7), Ţicu (5), Şelaru (2), Trifunovic (2), Chetraru (1), Ion (1), Orsivschi (1), Vizitiu (1), Zamfir, Colac

Vezi mai jos declarațiile de la finalul dublei cu Tertnes!

Articol scris de Tibi Cocora

Poate te interesează și: „Elitele“ Universităţii Craiova au surclasat formaţiile clubului Colţea Braşov

Exit mobile version