Acasă Sport Handbal SCM Craiova a tras tare pentru primul succes cu Tertnes

SCM Craiova a tras tare pentru primul succes cu Tertnes

Echipa feminină de handbal SCM Craiova le-a oferit o victorie frumoasă suporterilor, sâmbătă, în Sala Polivalentă. Trupa lui Bogdan Burcea s-a impus cu scorul de 26-24, în prima manșă a turului II preliminar al Cupei EHF, împotriva echipei norvegiene Tertnes.

Prima parte a meciului a fost echilibrată, ambele echipe încercând să-și facă jocul și să preia inițiativa. Prima repriză s-a încheiat 13-12 în favoarea oltencelor, după multe faze de poartă și răsturnări de situație. Portărița Bianca Curmenț, respectiv jucătoarele Ana Maria Țicu și Patricia Vizitiu au performat în primele 30 de minute.

La reluare, lucrurile au stat mult mai bine pentru jucătoarele de la SCM Craiova. Acestea au jucat puţin mai relaxate și au pus în practică traseele lucrate la antrenamente. „Leoaicele” s-au distanțat pe tabelă până în minutul 40, scor 20-16 și au încercat să nu mai cedeze inițiativa până la final. Însă, norvegiencele nu au renunțat la joc. Cu două minute înainte de final, tabela indica 25-24 în favoarea grupării din Bănie. Patricia Vizitiu a înscris ultimul gol al partidei, iar SCM Craiova s-a impus în primul duel cu Tertnes cu scorul de 26-25.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace (1), Trifunovic (3), Șelaru (2), Țicu (5), Nikolic (4), Orșivschi (1), Ion, Colac (2), Zamfir (1), Vizitiu (7).

Jocul doi se va juca mâine, tot de la ora 18.00 și tot în Sala Polivalentă, conform unei înțelegeri între cluburi. De data aceasta gazdă va fi considerată SCM Craiova.

Vezi ce a declarat tehnicianul Craiovei, Bogdan Burcea, la finalul primului joc cu Tertnes!

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: LIVE / CFR Cluj – „U“ Craiova, scor 0-0. Debutează Zakaric!

Exit mobile version