Acasă Sport Handbal Cupa EHF / SCM Craiova s-a distrat cu Jomi Salerno în primul...

Cupa EHF / SCM Craiova s-a distrat cu Jomi Salerno în primul joc

Echipa feminină de handbal SCM Craiova le-a oferit un spectacol pe cinste și o victorie frumoasă suporterilor, sâmbătă, în Sala Polivalentă. Trupa lui Bogdan Burcea s-a impus cu scorul de 30-21, în prima manșă a turului I preliminar al Cupei EHF, împotriva echipei italiene Jomi Salerno.

A fost un meci la discreția oltencelor, care au condus permanent, cu șase – șapte goluri, în prima repriză. După primele 30 de minute scorul a fost 15-9. În prima repriză au excelat portarul Bianca Curmenț, respectiv jucătoarele Nicoleta Tudorică și Patricia Vizitiu.

Aceeași partitură și după pauză

La reluare lucrurile au stat la fel de bine pentru SCM Craiova, care a jucat relaxată și și-a pus în practică traseele lucrate la antrenament. Bogdan Burcea a început să releze jucătoarele, chiar dacă, la un moment dat, oaspetele au redus din handicap, apropiindu-se la patru goluri, pe fondul relaxării oltencelor. După un time-out solicitat de banca SCM, „leoaicele“ și-au revenit și s-au distanțat considerabil, la 11 goluri, printre marcatoare numărându-se și portarul Chetraru. La final, tabela a indicat 30-21.

SCM Craiova se poate gândi deja la meciul viitor din Liga Națională, de la Gloria Buzău, întrucât e greu de crezut că se mai poate schimba ceva în manșa a doua cu Jomi. Jocul doi se va juca mâine, tot de la ora 18.00 și tot în Sala Polivalentă, conform unei înțelegeri între cluburi. De data aceasta gazdă va fi considerată Jomi Salerno.

Stanciu, apreciată de conducere și public

De menționat că înaintea primului fluier, conducerea SCM Craiova i-a înmânat Florentinei Stanciu o plachetă și flori în semn de prețuire pentru munca depusă la gruparea din Bănie. La rândul său, portarul retras oficial la finele sezonului trecut a mulțumit și a părăsit parchetul în aplauzele publicului, care i-a scandat numele.

Exit mobile version