Acasă Sport Handbal Exclusiv – Bogdan Burcea, mulţumit de evoluţia Craiovei la Cupa Vâlcii

Exclusiv – Bogdan Burcea, mulţumit de evoluţia Craiovei la Cupa Vâlcii

Bogdan Burcea încă nu are tot lotul la dispoziţie (Foto: Alex Vîrtosu)
Bogdan Burcea încă nu are tot lotul la dispoziţie (Foto: Alex Vîrtosu)

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a încheiat turneul de la Vâlcea pe locul al doilea, după ce a înregistrat două victorii şi o înfrângere. Aspectele tactice şi fizice au fost urmărite cu atenţie de tehnicianul Bogdan Burcea, care s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei sale de la Cupa Vâlcii. Antrenorul „leoiacelor“ vrea să pună totul la punct până la startul campionatului.

„Am avut evoluţii mulţumitoare, ţinând cont de faptul că în perioada de pregătire din Grecia am beneficiat de aportul a doar zece jucătoare, restul fetelor fiind la lot. Din punct de vedere tactic, am reuşit să rezolvăm doar problemele de cuplu şi de tactică colectivă, nu şi de echipă. Echipa s-a mişcat bine, iar la capitolul condiţie fizică suntem mulţumiţi. De la săptămână la săptămână încercăm să ne rezolvăm aspectele privind tacticile colective şi de echipă, pentru ca la startul campionatului să fim pregătiţi“, a spus Bogdan Burcea, pentru GdS.

Ţicu a revenit, Zamfir şi Trifunovic mai au de aşteptat

Ana Maria Ţicu a revenit pe parchet pentru SCM Craiova la Cupa Vâlcii, după o perioadă destul de lungă de timp în care a fost accidentată. Bogdan Burcea a catalogat randamentul elevei sale ca fiind unul „foarte bun“ şi a anunţat când vor fi apte de joc Cristina Zamfir şi Jelena Trifunovic.

„Ana Maria Ţicu a evoluat foarte bine în cele două jocuri în care a fost pe teren la Cupa Vâlcii, dar mai are nevoie de timp pentru a fi aptă 100%. Aşteptăm cu nerăbdare revenirea Cristinei Zamfir şi a Jelenei Trifunovic, care vor apărea pe parchet pe la jumătatea lunii septembrie. Cele două jucătoare vor fi în lot pentru Cupa Craiovei, dar nu vor evolua în această competiţie“, a decarat Bogdan Burcea.

Pentru SCM Craiova va urma turneul de la Cupa Craiovei, programat în perioada 9-10 august.

Programul partidelor este următorul:

Vineri, 9 august:
Etapa I – ora 9.30: SCM Craiova – Rapid Bucureşti, ora 11.30: CSM Slatina – HC Zalău;
Etapa a II-a – ora 17.30: SCM Craiova – CSM Slatina, ora 19.30: Rapid Bucureşti – HC Zalău;
Sâmbătă, 10 august:
Etapa a III-a – ora 9.30: SCM Craiova – HC Zalău, ora 11.30: Rapid Bucureşti – CSM Slatina, ora 13.00: festivitatea premiere.

Exit mobile version