Acasă Sport Fotbal Doliu în familia Universităţii Craiova! Florin Oprea a încetat din viaţă

Doliu în familia Universităţii Craiova! Florin Oprea a încetat din viaţă

Ziua de marţi a debutat cu o veste tristă pentru suporterii Universităţii Craiova şi nu numai. Portarul Campioanei Unei Mari Iubiri, Florin Oprea, tocmai ce a încetat din viaţă la vârsta de 76 de ani. Anunţul a fost făcut şi de către fiul său, Alin Oprea, într-o postare pe o reţea de socializare.

„Inima tatălui meu s-a oprit cu puţin timp în urmă. Eroul nostru a plecat discret, aşa cum a fost mereu, fără să vrea să ne deranjeze. Va fi mereu EROUL nostru! Cuvintele sunt sărace, iar izvorul lacrimilor va fi nesecat. Dumnezeu să îl odihnească!“, a scris Alin Oprea, fiul fostei legende a Universităţii Craiova.

De asemenea, un mesaj de adio a venit şi din partea Universităţii Craiova, clubul pentru care s-a dedicat.

„Florin Oprea, fostul mare portar al “Campioanei Unei Mari Iubiri” și ambasador al Științei, a plecat dintre noi în această dimineață. Nu îl vom uita niciodată pe goalkeeper-ul care a apărat poarta Științei la primul titlu de campioană. Universitatea Craiova este alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l ierte!“, se arată în postare.

Florin Oprea a jucat la Știința în perioada 1967-1975 și a adunat peste 100 de partide. A fost titularul de drept al echipei ce a adus primul titlu în Bănie, în 1974.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Citeşte şi: Mihai Rotaru, încântat de Maldonado: „Un transfer reușit“

Exit mobile version