Acasă Sport Fotbal Puștii Științei intră în „focuri“! Universitatea Craiova începe lupta pentru trofee

Puștii Științei intră în „focuri“! Universitatea Craiova începe lupta pentru trofee

Reprezentanții Centrului de Copii și Juniori (CCJ) al Universității Craiova sunt în mare alertă, pentru că urmează un weekend încărcat, cu multă presiune. Mai exact, Știința, care s-a calificat, în premieră, cu toate (!) echipele juvenile în fazele semifinale ale competițiilor importante din fotbalul juvenilor, va începe bătăliile pentru accederea în finale și implicit pentru trofeele puse în joc.

„Leuții“ de la U16 și U15 joacă sâmbătă, acasă

Astfel, primii care intră în dreptunghiul verde sunt puștii de la Liga Elitelor Under 16. Aici, Universitatea Craiova o va întâlni în dublă manșă pe FCSB. Turul acestei semifinale va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul „Aripile“. Returul este programat pe 11 mai, de la ora 12.00, în Capitală.
În cealaltă semifinală se întâlnesc Sepsi Sf. Gheorghe și U Cluj.

Tot pe „Aripile“, și tot sâmbătă, vor lupta juniorii Științei de la Liga Elilor Under 15, care vor da piept cu echipa similare a clubului CSA Steaua. Returul acestei semifinale este programat, de asemenea, pe 11 mai. Cealaltă semifinală opune cluburile Farul Constanța și FCSB.

Cei mari evoluează duminică, în deplasare

De un prim duel tare are parte și echipa Universității Craiova concurentă la Liga de Tineret. Știința va evolua în prima manșă a semifinalei contra FCSB-ului, la București. Meciul este programat duminică, de la ora 12.00, pe Baza Sportivă Arcom Berceni. Cealaltă semifinală, U Cluj – Farul Constanța, se joacă în acelai timp, în Ardeal. Meciurile din manșa secundă sunt programate pe 28 mai, de la ora 12.00.

Tot în deplasare joacă și puștii Științei de la Liga Elitelor Under 17. Alb-albaștrii vor juca duminică, de la ora 14.00, la Ovidiu, contra Farului Constanța. Mai devreme, la Arad, UTA va da piept cu FCSB. Meciurile din manșa a doua se vor juca peste o săptămână, în Bănie, respectiv Berceni.

Despre aceste „examene“ de maturitate și valoare ne-a vorbit astăzi managerul CCJ al Științei, Lucian Pretorian. Acesta s-a arătat foarte optimist în privința accederii în finale, subliniind ideea că Universitatea Craiova are în acest moment niște grupe de excepție. VEZI VIDEO!

Citește și: Costel Gîlcă şi-a prezentat obiectivele la Universitatea Craiova

Exit mobile version