Acasă Sport Fotbal Trică şi Chiţu, disperaţi de arbitraj: „Nu ni-l mai dați pe Călin!“

Trică şi Chiţu, disperaţi de arbitraj: „Nu ni-l mai dați pe Călin!“

FC Botoșani a învins-o pe FCU Craiova cu 4-1, la capătul unei partide dominate de mutările inspirate ale antrenorului Bogdan Andone, dar și de gafele „centralului” Iulian Călin. La finalul partidei, Eugen Trică, antrenorul oltenilor, l-a făcut praf pe arbitrul partidei.

Arbitrul Iulian Călin a comis câteva erori majore în meciul de la Botoșani, iar Trică a lansat un atac dur la adresa „centralului”. Tehnicianul lui FCU Craiova a contestat faptul că Iulian Călin a fost trimis să arbitreze această partidă. De asemenea, antrenorul a explicat faptul că „centralul” s-a lăsat influențat de spectatorii partidei și a luat anumite decizii în urma protestelor.

„Un meci de la extaz la agonie. Noi am arătat un fotbal total 60 de minute, echipa adversă nu știu dacă a avut vreo oportunitate de a înscrie. Controlezi jocul, ai inițiativă, după care agonia! Am greșit noi după minutul 60, am făcut acel penalty, după care și-au intrat arbitrii în rol. Mă întorc puțin. Două meciuri foarte importante, cu Iașiul și Botoșaniul. Acum nu știu, cei care se ocupă de arbitraj… N-ai cum să-l trimiți la Iași pe Vidican și la VAR pe Iulian Dima. N-ai cum să-i trimiți pe acești arbitri la asemenea meciuri foarte importante! Venim la Botoșani, Iulian Călin la centru, Mladinovici VAR. Nu se poate așa ceva! Ei nu arbitrează. N-am zis nimic după partida de la Iași, chiar dacă a fost penalty foarte clar. Băieții ăștia nu arbitrează. Știți cine arbitrează? Spectatorii! Spectatorii arbitrează. Dacă la Iași era Hațegan, îl mai întorcea Dima de la VAR pe Hațegan? Niciodată!

„Au venit suporteri de la Craiova, plâng!“

Dați-ne arbitri buni! Pentru că sunt meciuri decisive. Au venit suporteri de la Craiova, plâng! Au avut lacrimi în ochi. Dacă zice spectatorul că e aut, tușierul dă aut. Nu se poate așa ceva! Așa arbitraj eu n-am mai văzut de foarte mult timp. Înainte se mai dădea pentru gazde 5-10%. Acum a fost mai mult de 10%. Echipa asta a arătat foarte bine. Toți antrenorii se vaită de lucrurile astea, dar nu se ia nicio măsură. Arbitrii buni ai noștri, care sunt prin Europa League sau prin Champions League, unde sunt? Veniți, că aici sunt meciurile importante! Sunt oameni care investesc foarte mulți bani. Domnul Mititelu investește foarte mulți bani. Daţi arbitri buni, corecţi, care ştiu să arbitreze! Nu Călin, nu Vidican. Reveniți-vă, domnilor!”, a răbufnit Trică, la Orange Sport.

Chiţu: „Niciodată nu poţi să dai roşu“

Aurelian Chiţu a fost eliminat eronat de „centralul” Călin, iar atacantul oltenilor a luat atitudine după joc. Acesta a făcut praf arbitrajul. .

„Nu ştiu cum să încep. Aş vrea să spun că la începutul meciului domnul arbitru mi-a spus că nu vrea să iasă în evidenţă, că noi treuie să ieşim în evidenţă. Este ruşinos. Mâine se va trece cu vederea şi se va uita tot. Nici nu a fost vorba de penalty. Cartonaş roşu nu mai zic. Doar dacă vrei să ieşi în evidenţă cum ai zis să nu faci la începutul meciului. Ce să mai zic. A stricat jocul. Noi am jucat foarte bine 40-60 de minute. Nu a fost nimic. Poate dai fault. Niciodată nu poţi să dai roşu. Altfel, ne lăsăm toţi de fotbal.

E un moment foarte greu pentru noi. Parcă nu avem voie să câştigăm. Aş vrea să se spună ceva, să se facă ceva. Am început mai greu repriza a doua. Dacă dai acel penalty… Nu mai avem voie să ne atingem, nu mai suntem bărbaţi. Şi acest domn arbitru este… Şi cei de la Botoşani au stat numai pe jos. Nu am ce să le spun lor”, a spus Aurelian Chiţu la flash-interviu.

Citeşte şi: FC Botoşani – FCU Craiova 4-1 / Echipa lui Mititelu se afundă tot mai mult în Superligă

Exit mobile version