Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – Farul | Alb-albaștrii luptă pentru consolidarea locului doi

„U“ Craiova – Farul | Alb-albaștrii luptă pentru consolidarea locului doi

Foto: Alex Vîrtosu

Universitatea Craiova și Farul Constanța se întâlnesc vineri, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, într-o partidă care „deschide“ etapa a 4-a din play-off-ul Superligii.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Farul!

Confruntarea va fi arbitrată de Marcel Bîrsan (București), ajutat de asistenții Radu Ghinguleac (București) și Florin Neacșu (Câmpulung Muscel). Al patrulea oficial va fi Sorin Vadana (Cluj-Napoca).

VAR-ul va fi asigurat de Kovacs Szabolcs (Satu Mare) și Marinescu Vasile (Bucureşti). Observatori din partea LPF va fi Babadac Cristina (Reşiţa – Caraş Severin).

Dragoș Bon: „Cel mai dificil joc din punct de vedere tactic“

Antrenorul interimar al Științei, Dragoș Bon, a spus că se așteaptă la o partidă dificilă, în special din punct de vedere tactic. Totuși, i-a asigurat pe fanii Științei că băieții săi vor da totul pe teren pentru un rezultat pozitiv.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Suntem în fața unui joc important pentru noi, asta pentru că vrem să ne consolidăm poziția a doua în clasament. Întâlnim o echipă cu o filozofie bine structurată. Poate fi cel mai dificil joc din punct de vedere tactic. Hagi are o filozofie proprie, pe care și-a implementat-o încă de la început și are totul bine pus la punct. Noi sperăm să ne ridicăm la nivel așteptărilor publicului nostru și să câștigăm cele trei puncte.

Ne gândim doar la consolidarea locului secund. Din punct de vedere medical, sper ca la ora partidei să reușim să avem toți jucătorii apți, să aliniem cel mai bun unsprezece pe care-l avem la dispoziție. Ne-am făcut analiza noastră. Sperăm să fi depistat punctele slabe ale adversarilor și să profităm de ele. Orice echipă, indiferent de cât de puternică este, are și puncte slabe“, a declarat Dragoș Bon.

Mitriță: „Categoric va fi un nou duel direct frumos“

Alexandru Mitriță s-a refăcut după accidentarea din jocul cu Oțelul Galați, din Cupă și este apt de joc pentru întâlnirea cu trupa lui Gică Hagi. Acesta este convins că duelul cu Farul va fi unul plăcut și speră ca victoria să le revină alb-albaștrilor.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Este un meci important pentru ambele echipe. Întâlnim un adversar puternic, știm cu toții asta, cu un joc bun de posesie. Antrenorul lor este excepțional, deci categoric va fi un nou duel direct frumos, plăcut ochiului. Sper să facem o treabă bună și să luăm toate punctele. Și pentru Farul este important acest joc, dar noi trebuie să intrăm cu atitudine pe teren.

Suntem nevoiți, de asemenea, să avem o mentalitate bună, chiar dacă venim după două înfrângeri dureroase. Au fost ședințe de pregătire foarte bune în ultimele zile. Cu toții ne-am antrenat cum se cuvine, pentru că, după ce analizăm totul la antrenamente, în meciuri trebuie să punem în practică tot ce am învățat“, a spus și Alex Mitriță.

Hagi: „Întâlnim o echipă capabilă să te lovească în orice moment“

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Farului, Gică Hagi, a respectat adversara de vineri și a punctat faptul că se așteaptă la un joc greu împotriva alb-albaștrilor. Chiar și în aceste condiții, obiectivul fariștilor este victoria.

„Urmează o altă deplasare grea, unde trebuie să ne jucăm șansele pentru a merge în Europa. Mergem cu încredere, să facem un meci bun. Jucăm la victorie, dar cu echilibru, pentru că întâlnim o echipă competitivă, valoroasă. Trebuie să facem ambele faze bune. Ușor nu va fi. Echipele din față au mai multe puncte, deci au șnase mai multe la Europa decât noi. Totuși, sper că ne vom întoarce mulțumiți la Constanța. Unii jucători vor rămâne acasă, pentru că lotul este mare și nu ne putem deplasa toți acolo.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Întâlnim o echipă capabilă să te lovească în orice moment, deci trebuie să facem 90 de minute complete la Craiova. Nu este ultima noastră șansă, dar e un moment important. Dacă am fi câștigat la Sepsi, altfel ar fi stat lucrurile. Ăsta este fotbalul. Mai sunt șapte meciuri, adversarele sunt foarte bune, deci se poate întâmpla orice“.

„Domn’ profesor nu mai există în România!“

Hagi a vorbit, pe scurt, și despre demiterea lui Petev de la Universitatea Craiova. Fostul mare jucător consideră că antrenorii din România nu mai primesc suficient respect din partea conducătorilor.

În ultimii 10-15 ani, în România s-a pierdut noțiunea de profesor, de manager. Nu există apreciere. Antrenorii și managerii au cel mai important rol din punct de vedere tehnic ca să producă ce gândesc cei cu bani.

Și trebuie să fie competitivi, să fie foarte buni, să fie respectați, trebuie să fie responsabili. Este un lucru fundamental, dar probabil că așa a ajuns fotbalul la noi și mai puțin afară, chiar dacă și acolo se întâmplă anumite lucruri. La noi, antrenorii nu sunt deloc respectați, așa cum se întâmpla înainte. Domn’ profesor, cum se spunea pe vremuri, nu mai există în România“, a încheiat Hagi.

Superliga

Play-off, etapa 4:

Vineri, 12 aprilie – ora 20.30: „U“ Craiova – Farul Constanța.
Sâmbătă, 13 aprilie – ora 21.00: CFR Cluj – FCSB.
Luni, 15 aprilie – ora 20.30: Rapid – Sepsi.

Clasament: 1. FCSB 41 puncte (golaveraj 5-1), 2. CFR Cluj 31 (6-4), 3. „U“ Craiova 31 (4-4), 4. Rapid 28 (3-8), 5. Farul 26 (3-3), 6. Sepsi 24 (3-4).

Play-out, etapa 4:

Vineri, 12 aprilie – ora 17.30: UTA Arad – Hermannstadt.
Sâmbătă, 13 aprilie – ora 17.00: FC Voluntari – Oțelul Galați, ora 21.30: U Cluj – Petrolul.
Duminică, 14 aprilie – ora 13.30: FC Botoșani – FCU Craiova, ora 18.15: Dinamo – Poli Iași.

Clasament: 1. UTA 27 (5-3), 2. Oțelul 26 (4-1), 3. U Cluj 26 (4-1), 4. Hermannstadt 24 (4-2), 5. Petrolul 22 (2-5), 6. Voluntari 20 (8-4), 7. Iași 18 (1-3), 8. FCU 17 (1-3), 9. Dinamo 16 (1-5), 10. Botoșani 14 (2-5).

Citește și: Gică Hagi, Ionuț Larie și Mihai Popescu au prefațat partida „U“ Craiova – Farul

Exit mobile version