Acasă Sport Fotbal FCSB – Universitatea Craiova | Dorință mare de victorie

FCSB – Universitatea Craiova | Dorință mare de victorie

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naională, într-o partidă care „închide“ etapa 3 din play-off-ul Superligii.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!

Confruntarea va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan (Arad), ajutat de asistenții Mircea Grigoriu (București) și Mihai Marica (Bistrița). Al patrulea oficial va fi Andrei Moroiță (Ploiești).
VAR-ul va fi asigurat de Florin Andrei (Târgu Mureș) și Bogdan Dumitrache (București).
Observatori vor fi Marcel Savaniu (Satu Mare), din partea CCA, respectiv Paul Mincu (București), din partea LPF.

Ivaylo Petev: „O să muncim pentru victorie“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Ivaylo Petev, a spus că se așteaptă la o partidă dificilă, dar i-a asigurat pe fanii Științei că băieții săi vor da totul pe teren pentru un rezultat pozitiv.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Va fi un meci foarte frumos, pe un stadion plin, cu atmosferă bună. Noi o să ne străduim să facem un meci bun, ca de fiecare dată, şi sperăm să câştigăm. Acum trei luni am jucat cu ei, am spus şi atunci: cei de la FCSB au 4-5 jucători foarte buni. Ca echipă, sunt foarte solizi, dar nu sunt de netrecut.

Putem spune că este şi ocazia pentru o revanşă, după ce am pierdut clar în sezonul regular. Meciul cu Oţelul nu a fost bun pentru noi, am folosi foarte multă energie şi nu avem timp să recuperăm jucătorii, dar trebuie să încercăm să fim la cel mai bun nivel. Dacă ei joacă ofensiv, trebuie să ne apărăm bine. Dacă avem mingea, trebuie să atacăm și să ne impunem“, a declarat Ivaylo Petev.

Alex Crețu: „Mergem să facem o partidă mare pe Arena Națională“

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Alex Crețu, a declarat că echipa sa este gata să facă uitat eșecul cu Oțelul și să etaleze un joc bun pe cea mai mare arenă a țării și să obțină un rezultat pozitiv.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Întâlnim echipa de pe primul loc, care a fost mai tot timpul pe prima poziţie în acest campionat. Au arătat că sunt o echipă, au jucători de valoare, care sunt la echipele naţionale şi care pot face diferenţa. Şi noi avem atuurile noastre şi sper să ne ridicăm la nivelul jocului, la nivelul aşteptărilor suporterilor. Ne ducem acolo cu un singur gând. E clar că va conta şi uzura fizică a noastră din ultimele două meciuri. Am avut în plus şi jocul din Cupă, în care am jucat 120 de minute. Cred că la ora meciului vom fi apţi sută la sută.

A fost o durere pentru noi eliminarea din Cupă, dar la fotbal avem opţiunea asta, de a schimba starea în câteva zile, la următorul meci. Sperăm să dăm uitării tot, să ne bucurăm la final. Am pierdut de două ori cu ei în sezonul regulat. Nu ştiu dacă putem vorbi de o revanşă, dar sperăm să facem un meci mare pe Arena Naţională“, a declarat Alexandru Creţu.

Charalambous: „Suntem atenți la toți jucătorii, nu doar la Mitriță“

Din tabăra FCSB-ului, antrenorul Elias Charalambous a declarat că se așteaptă la o partidă grea, pentru că Universitatea Craiova este o echipă imprevizibilă. El nu se teme doar de Alex Mitriță, care este incert, ci de întreaga formație olteană, pentru că miza este uriașă.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Avem încă un meci tare, cu o echipă care a arătat bine în meciurile din play-off. E o echipă care are calitate, dar suntem pregătiți. Știm că vin meciuri tot mai grele, dar jucătorii sunt în formă bună și sunt pregătiți. Suntem atenți la toți jucătorii, nu doar la Mitriță. Știm care sunt punctele sunt punctele slabe și punctele forte ale Craiovei. Nu contează ce a făcut în Cupă. E o competiție diferită. Le-am cerut fanilor să fie lângă echipă. Am auzit că vom avea 40.000 de fani în tribună și vreau să le mulțumesc“, a spus Elias Charalambous.

Superliga

Play-off, etapa 3:
Vineri, 5 aprilie: Sepsi – Farul 1-1.
Sâmbătă, 6 aprilie: Rapid – CFR Cluj 1-4.
Duminică, 7 aprilie – ora 20.30: FCSB – „U“ Craiova.

Clasament: 1. FCSB 38 puncte (golaveraj 3-1), 2. CFR Cluj 31 (6-4), 3. „U“ Craiova 31 (4-2), 4. Rapid 28 (3-8), 5. Farul 26 (3-3), 6. Sepsi 24 (3-4).

Play-out, etapa 3:
Vineri, 5 aprilie: UTA Arad – Botoşani 1-0.
Sâmbătă, 6 aprilie: Petrolul – Voluntari 0-4.
Duminică, 7 aprilie – ora 14.30: Hermannstadt – U Cluj.
Luni, 8 aprilie – ora 17.30: Iaşi – FCU, ora 20.30: Oţelul – Dinamo.

Clasament: 1. UTA 27 (5-3), 2. U Cluj 25 (3-0), 3. Hermannstadt 23 (3-1), 4. Oţelul 23 (3-1), 5. Petrolul 22 (2-5), 6. Voluntari 20 (8-4), 7. Iaşi 17 (1-3), 8. FCU 16 (1-3), 9. Dinamo 16 (1-4), 10. Botoşani 14 (2-5).

Citește și: Liga 3 | ACSO Filiași a capotat la Ghiroda. Vezi golurile!

Exit mobile version