Acasă Sport Fotbal Știința a fost mare! La Cluj, numai frustrare

Știința a fost mare! La Cluj, numai frustrare

CFR Cluj n-a putut să o „dovedească“ pe Universitatea Craiova, oltenii câștignd cu 2-1 în Gruia, iar la final Adrian Mutu a transmis că nu are ce să le reproșeze jucătorilor săi. El a subliniat că rezultatul nu este corect.

Ăsta e fotbalul. Nu meritam astăzi să pierdem, dar, când joci în play-off și ai atâtea ocazii și nu reușești să marchezi, fotbalul te judecă. Nu am ce să le reproșez băieților, doar că nu au fost mai concentrați în fața porții. Lipsa de experiență a lui Matei se vede, dar de asta suntem aici, să-l ajutăm să crească. Asta e istoria acestui meci, meritam mai mult. Faza golului doi a fost și norocoasă, a sărit mingea din mâna lui Matei.

Mă ajuta această pauză, dar cu cei care rămân aici, pentru că mulți pleacă la naționale. 

Ca joc și ca atitudine, nu am ce să le reproșez băieților. Am jucat pe atac, am propus fotbal, dar e un campionat în care contraatacul, tranziția negativă, contează foarte mult. Trebuia să fim mai atenți. Ambele goluri au fost de evitat, puteam face mai mult.

Eu cred că a fost penalti clar la Mogoș, Ivan se uita după el și nu joacă mingea. Chiar dacă era 0-2, era un gol și probabil altul era rezultat“, a declarat Adrian Mutu.

Vasile Mogoș: „Ghinion? Nu e vorba de asta. N-a pălit-o bine Bîrligea!“

Din rândul jucătorilor lui CFR Cluj, Vasile Mogoș a venit cu o explicație simpatică în privința rezultatului.

„Nu a fost o seară bună pentru rezultat. Cred că am avut o prestație foarte bună, am avut multe ocazii, dar ăsta e fotbalul. Ghinion? Nu cred că e vorba de asta. Trebuie să lucrăm mai bine și să încercăm să dăm goluri. Bîrligea n-a pălit-o bine acolo, nu am profitat de ocazii.

Gândul nostru e să câștigăm fiecare meci. Sunt 10 finale, iar pe prima am pierdut-o. Mergem mai departe și încercăm să ne descurcăm mai bine. Asta e mentalitatea noastră, să muncim foarte mult și să facem treabă mai bună.

Sunt mândru să fiu la națională, dar în seara asta sunt foarte supărat și nervos. Sper să-mi treacă după victoriile de la națională. Oricine joacă e important să o facă cât mai bine pentru România și CFR“, a afirmat Vasile Mogoș.

Citește și: Alex Mitriță: „Sunt total schimbat. Am altă atitudine“

Exit mobile version