Acasă Sport Fotbal Exclusiv | Nicolae Negrilă: „O să câştigăm la Cluj“

Exclusiv | Nicolae Negrilă: „O să câştigăm la Cluj“

Fostul fundaş dreapta al Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă, a vorbit joi, în exclusivitate pentru GdS Sport, despre prima bătălie a Ştiinţei din acest play-off. „Negoro“ consideră că Universitatea Craiova se află într-o creştere de formă şi că poate câştiga partida cu CFR Cluj, programată sâmbătă, de la ora 20.00, în Ardeal. Mai mult, legenda Băniei a punctat că lupta pentru titlu nu s-a încheiat şi că băieţii lui Ivaylo Petev trebuie să persevereze, să creadă până la sfârşit.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CFR Cluj!

„Am ajuns aici, dar trebuie să mergem mai departe şi nu oricum, ci cu ambiţie. Trebuie să credem şi să luptăm pentru campionat, că nu este jucat. Înainte era bine, le băteai pe FCSB, Dinamo şi Rapid şi lumea era liniştită. Acum nu mai merge, trebuie să câştigi campionatul! A trecut prea mult timp de la ultimul mare trofeu. Pentru asta trebuie să câştigi aproape tot ca să o ajungi şi să o întreci pe FCSB. Nu este diferenţă mare între FCSB, Rapid, CFR Cluj şi noi, că pe Farul şi pe Sepsi nu la socoteală. Trebuie să luptăm până la sfârşit! Şi adversarele se vor mai împiedica. Dacă o să câştigi două-trei meciuri la rând eşti acolo sus şi pui presiune pe toţi.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Echipa a început să joace mai bine. Nu mă convinge încă jocul nostru, dar e mai bine decât înainte. Nu-mi place că sunt multe greşeli de pasare, de marcaj, unii se uită prin atac şi se iau uşor golurile… Eu îi încurajez, că se poate şi mai bine. Băieţii trebuie să conştientizeze că sunt acolo, în cărţi, cum se spune. Dacă sunt serioşi şi pun osul la treabă în acest play-off pot ajunge acolo sus“, a spus Negrilă.

„Mutu are multe de demonstrat“

În privinţa derbiului CFR Cluj – Universitatea Craiova, Nicolae Negrilă este gata să parieze pe victoria alb-albaştrilor. Venind vorba despre Mutu, „Negoro“ consideră că acesta nu poate fi considerat momentan un antrenor de top.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Acum mergem la CFR Cluj şi ne-am simţit bine mereu acolo. Am învins de multe ori în Gruia. Au şi acum o echipă bună, dar şi noi avem. Am încredere în băieţii noştri. Nu ştiu ce să cred despre Mutu, ca antrenor. Deocamdată nu are experienţă, nu a stat mult într-un singur loc şi asta spune multe. Un antrenor are nevoie de doi-trei ani la o echipă ca să-şi demonstreze valoarea, cu jucători buni şi mai puţin buni. Mie mi se pare că el a făcut facultatea ca să-i fie mai uşor la liceu. N-am nimic cu el, dar acum e prieten cu Varga, cu… Are multe de demonstrat. Eu cred că o să câştigăm la Cluj. Pentru asta, băieţii noştri trebuie să alerge mai mult“, a subliniat Nicolae Negrilă.

Superliga – play-off, etapa 1:

Vineri, 15 martie – ora 20.30: Rapid – Farul Constanța.
Sâmbătă, 16 martie – ora 20.00: CFR Cluj – Universitatea Craiova.
Duminică, 17 martie – ora 21.00: FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe.

Clasament: 1. FCSB 32 puncte, 2. Rapid 28, 3. CFR Cluj 27, 4. „U“ Craiova 25, 5. Farul 22, 6. Sepsi 22.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Superliga – play-out, etapa 1:

Vineri, 15 martie – ora 17.30: U Cluj – FC Botoșani.
Sâmbătă, 16 martie – ora 17.00: Oțelul Galați – Poli Iași.
Duminică, 17 martie – ora 18.45: Hermannstadt – Dinamo.
Luni, 18 martie – ora 17.30: UTA Arad – FC Voluntari, ora 20.30: Petrolul Ploiești – FCU Craiova.

Clasament: 1. U Cluj 21, 2. UTA 20, 3. Hermannstadt 20, 4. Petrolul 18, 5. Oţelul 17, 6. Iaşi 17, 7. FCU 16, 8. Dinamo 15, 9. Voluntari 14, 10. Botoşani 11.

Citeşte şi: Handbal (f) / Încredere mare în tabăra Craiovei înaintea duelului cu Tg. Jiu

Exit mobile version