Acasă Sport Fotbal Liga Campionilor | Inter Milano, victorie „scurtă“ cu Atletico Madrid

Liga Campionilor | Inter Milano, victorie „scurtă“ cu Atletico Madrid

Inter Milano a învins-o pe Atletico Madrid cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seară, pe „Giuseppe Meazza“, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Singurul gol al partidei a fost marcat de austriacul Marko Arnautovic (’79). Madrilenii au pierdut o minge la mijlocul terenului, la o neînţelegere între De Paul şi Reinildo, Lautaro Martinez a scăpat pe contraatac, Oblak a respins şutul său, dar Arnautovic a urmărit balonul şi a trimis în plasă.

Portarul Horaţiu Moldovan a fost rezervă la Atletico, acesta fiind prima oară în care a figurat pe foaia oficială a unui meci de Champions League.

De menţionat că disputa a fost arbitrată de o brigadă din România. Aceasta a fost compusă din centralul Istvan Kovacs, asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, respectiv Horaţiu Feşnic. Asistentul VAR a fost Cătălin Popa.

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist german Andreas Brehme. Fost component al echipei Inter, Brehme a decedat la vârsta de 63 de ani.

INTER: Sommer – Pavard, De Vrij, Bastoni – Darmian (’69, Dumfries), Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan (’72, Frattesi), Dimarco (’69, C. Augusto) – Thuram (’46, Arnautovic), Lautaro (’88, Sanchez). Antrenor : Simone Inzaghi.

ATLETICO MADRID: Oblak – Witsel, Gimenez (’46, Savic), Hermoso (’68, Reinildo) – Molina (’68, Barrios), De Paul, Koke, Saul (’54, Morata), Lino – Llorente, Griezmann (’78, Correa). Antrenor: Diego Pablo Simeone.

Partida din manşa secundă se va juca pe Metropolitano, în data de 13 martie.

Citeşte şi: A murit Andreas Brehme, fotbalistul care a câştigat Cupa Mondială pentru Germania în 1990

Exit mobile version