Acasă Sport Fotbal Amical | CSM Slatina – ACSO Filiaşi 3-0. Prea multă adversitate gratuită

Amical | CSM Slatina – ACSO Filiaşi 3-0. Prea multă adversitate gratuită

Divizionara secundă CSM Slatina a confirmat în partida amială susținută astăzi, cu ACSO Filiași, pe unul dintre terenurile secundare din Complexul Sportiv „1 Mai“. Gazdele au controlat jocul, au beneficiat și de un arbitraj foarte prietenos, și au marcat prin Cristinel Dinu (’7), Denis Dragu (’27) şi Ciobănică (’36).

CSM Slatina: Velcu – Constantin Radu, Robert Gherghe, Sălcianu, Robert Riza, Silvian Matei (’75, Robert Zorzoliu), Donca (’75, Dorin Toma), Denis Dragu (’75, Leaţă), Ciocâlteu (’75 Năstăsie), Cristinel Dinu (’75, Raul Popa), Ciobănică (’75, Kayondo).

Acesta a fost penultimul test pentru CSM Slatina înaintea reluării campionatului. Până acum, trupa lui Dan Oprescu a mai înregistrate următoarele rezultate: 2-1 cu Concordia Chiajna, 2-1 cu CSM Alexandria, 1-1 cu CSA Steaua, 1-0 cu Flacăra Horezu, 4-0 cu ARO Câmpulung. Ultimul test are loc sâmbătă, de la ora 11.00, la Târgoviște, contra Chindiei.

CSM Slatina va susține primul meci oficial din 2024, din etapa 16, sâmbătă (24 februarie), de la ora 11.00, în deplasare cu CS Corvinul Hunedoara.

Filieșenii au ieșit „șifonați“ din acest duel

De partea cealaltă, Victor Naicu nu a fost prea bucuros după acest amical. Asta pentru că mai mulți jucători au părăsit terenul accidentați. Tehnicianul a declarat că adversara a fost superioară și a meritat victoria. A punctat însă că a apelat la un joc dur și nu a fost deloc ok. Același discurs l-a avut și mijlocașul Alex Duriță la final. VEZI VIDEO!  

ACSO Filiași: Găgeatu – Scuturoiu, Dina, Stăiculescu, Calu – Vîlcică, Duriță, Rogoveanu – Petre, Cioablă, Vulpe. Au mai intrat: Constantinescu – Mitulețu, Dobre, A. Popa, Gușp, Foresti, S. Popa și R. Oprea.

Pentru ACSO Filiași acesta a fost cel de-al patrulea joc de verificare al iernii. Gruparea doljeană a înregistrat două victorii, 5-2 cu FCU II Craiova şi 6-0 cu SCM Rm. Vâlcea, şi două înfrângeri, 2-3 cu CS Mioveni și 0-3 cu CSM Slatina.

ACSO Filiași va mai susţine amicale în compania echipelor: Oltul Curtişoara (21 februarie, în deplasare), Sporting Roşiori (24 februarie, Aripile) şi CSO Turceni (2 martie, deplasare).

Citește și: FC Botoşani – „U“ Craiova | Alb-albaştrii vor să se reabiliteze în Moldova

Exit mobile version