Acasă Sport Fotbal Dinamo vrea victoria cu FCU: „Dăm totul pentru un rezultat bun“

Dinamo vrea victoria cu FCU: „Dăm totul pentru un rezultat bun“

FCU Craiova și Dinamo București se întâlnesc vineri, de la ora 20.00, în Bănie, într-o partidă din cadrul etapei 24 a Superligii. 

Antrenorul „câinilor“, Zeljko Kopic, s-a arătat optimist înaintea disputei cu trupa lui Mititelu.

„Referitor la această săptămână, atmosfera şi energia sunt bune. Jucătorii înţeleg că am jucat bine, dar şi că avem multe lucruri de îmbunătăţit. Lucrăm la asta. Mergem să luptăm, să dăm totul pentru un rezultat bun. Avem câteva absenţe, ştim că au şi ei absenţe, dar le-am spus jucătorilor că nu e vorba de 11 jucători, e vorba de 25 de jucători. Toţi aşteaptă oportunitatea de a juca, e la fel pentru noi, la fel şi pentru ei. Vedem cine se adaptează mai bine, cine va profita de ocazie.

Nu subestimez niciodată alte echipe pentru că au anumite absenţe. Știu că vor face totul pentru a-i înlocui. E foarte important meciul cu Craiova. Orice duel e important şi trebuie să luptăm pentru trei puncte. Am avut o atitudine bună cu Rapid, dar trebuie să continuăm la fel. Trebuie să găsim modalitatea de a obţine puncte“, a afirmat Kopic.

„Mergem la victorie“

Din rândul jucătorilor echipei Dinamo, atacantul Hakim Abdallah a spus că ar prefera ca echipa lui să câştige decât să marcheze el.

„Urmăresc toate meciurile din campionat. Craiova e o echipă puternică, au jucători de calitate. Trebuie să continuăm pe aceeaşi linie ca în ultimul meci. O să vedem ce o să facem, Craiova joacă bine şi o să fie un meci greu. Noi jucăm toate meciurile la victorie. Nu mergem la Craiova cu gândul la egal, mergem la victorie. Avem nevoie de puncte, e important să câştigăm. Dacă ar fi să aleg între a marca eu sau să câştigăm, aleg victoria. Nu contează cine marchează“, a spus atacantul din Madagascar.

Citește și: FCU – Dinamo | Giovanni Costantino şi Dragoş Albu nu concep decât victoria

Exit mobile version