Acasă Sport Fotbal Ante Roguljic și Claudio Mocanu, prezentați de noile echipe

Ante Roguljic și Claudio Mocanu, prezentați de noile echipe

Mijlocașul croat Ante Roguljic a fost prezentat, astăzi, de noua sa echipă. Pus pe liber de Universitatea Craiova în această iarnă, fotbalistul de 27 de ani a semnat cu U Cluj, el evoluând în Ardeal sub formă de împrumut.

„Croatul a semnat o înțelegere valabilă până la finalul acestui sezon. Clubul nostru are opțiunea unui transfer definitiv din vară“, se arată într-un comunicat al „șepcilor roșii“.

Ante Roguljic a ajuns în România, la Universitatea Craiova, în septembrie 2021. A evoluat în cele 69 de partide pentru Știința. A reușit să înscrie 10 goluri și să ofere patru pase decisive.

Până acum, Ante Roguljic a mai evoluat la NK Omladinac (Croația), Adriatic Split (Croația), Red Bull Salzburg (Austria), FC Liefering (Austria), Hajduk Split (Croația), Admira Wacker (Austria), FC Wacker (Austria), Pafos FC (Cipru) și AS Trencin (Slovacia).

Un campion la juniori cu Știința a semnat cu Oțelul

Un alt jucător de care s-a despărțit Universitatea Craiova în această iarnă este Claudio Mocanu. Acesta este un fundaș dreapta de 19 ani, care a fost campion al Ligii de Tineret cu Știința.

„Claudio Ionuț Mocanu, campion al României cu echipa U19 a Universității Craiova în primăvara anului trecut, a fost legitimat de SC Oțelul Galați. El a semnat un contract pe jumătate de an, cu posibilitatea de prelungire pe încă două sezoane competiționale.

Mocanu are 19 ani, joacă pe postul de fundaș dreapta și, lesne de înțeles, este eligibil pentru regula U21 activă în Superligă.

După finala Ligii de Tineret de anul trecut, scor 3-1 cu UTA Arad, Claudio a fost trimis de clubul din Bănie sub formă de împrumut la CSM Deva. De câteva zile a devenit liber de contract. Îl felicităm pentru alegerea făcută și îi urăm succes în roș-alb-albastru. Să fie într-un ceas bun, Claudio!“, se arată într-un comunicat al gălățenilor.

Citește și: FCU a anunțat cooptarea fundașului Rokas Lekiatas

Exit mobile version