Acasă Sport Fotbal Universitatea Craiova l-a împrumutat şi pe Atanas Trică la CS Tunari

Universitatea Craiova l-a împrumutat şi pe Atanas Trică la CS Tunari

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Conducerea clubului Universitatea Craiova a decis ca Atanas Trică să meargă sub formă de împrumut, până la în vară, la divizionara secundă CS Tunari. Decizia este una simplă. Ati a marcat constant la Liga 3, la „satelitul“ Ştiinţei, şi a demonstrat că este pe o pantă ascendentă, astfel că următorul pas ar fi să-şi încerce forţele, din nou, şi la Liga 2. Atacantul de 19 ani şi 1.91 metri a mai avut o experienţă în eşalonul secund, la CSA Steaua. În prezent, nepotul lui Ilie Balaci are o cotă de piaţă de 200.000 de euro.

Atanas Trică nu este singurul fotbalist al Universităţii Craiova care a fost îndrumat spre CS Tunari în această iarnă. La gruparea Ilfoveană a mai fost împrumutat şi mijlocaşul David Sala.

Astfel, Ştiinţa a ajuns la cel de-al treilea jucător împrumutat, contabilizând şi plecarea lui Alexandru Işfan la Petrolul Ploieşti. La capitolul rezilieri, oficialii Universităţii Craiova au încheiat contractele cu Ante Rogulijc şi Jasmin Kurtic. În tot acest timp, înţelegerea lui Florin Borţa a expirat şi nu s-a dorit prelungirea.

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru primul meci oficial din 2024. Alb-albaştrii lui Ivaylo Petev o întâlnesc duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Farul Constanţa. Disputa contează pentru etapa 22 a Superligii. Înaintea acestei confruntări, Ştiinţa ocupă locul 3, cu 34 de puncte. Campioana en titre se regăseşte pe poziţia a 6-a, cu 30 de puncte.

Citeşte şi: Mihai Rotaru pune jos o sumă importantă pentru un fotbalist de naţională

Exit mobile version