Acasă Sport Fotbal Radu Drăguşin a debutat în Premier League, pe „Teatrul Viselor“

Radu Drăguşin a debutat în Premier League, pe „Teatrul Viselor“

Fundaşul român Radu Drăguşin a debutat în campionatul de fotbal al Angliei. S-a întâmplat cu ocazia meciului disputat de noua sa echipă, Tottenham Hotspur, pe stadionul „Old Trafford“, în compania formaţiei Manchester United. Disputa s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, duminică seara, în cadrul etapei 21 din Premier League.

United a condus de două ori pe „Teatrul Viselor“, prin golurile marcate de Rasmus Hojlund (‘3) şi Marcus Rashford (’40). Spurs a revenit şi a egalat de fiecare dată, prin Richarlison (’19) şi Rodrigo Bentancur (’46).

Radu Drăguşin (21 ani), purtătorul tricoului cu numărul 6 la Spurs, a început meciul pe banca de rezerve. El a fost introdus în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

Internaţionalul român s-a transferat săptămâna trecută la Tottenham de la echipa italiană Genoa. Mutarea s-a realizat în schimbul sumei de aproximativ 30 de milioane de euro. Radu Drăguşin a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

Tottenham se află pe locul 5 în clasament, la egalitate de puncte (40) cu Arsenal Londra, ocupanta poziţiei a patra, ultima care asigură calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. Manchester United se află pe locul 7, cu 32 de puncte.

Citeşte şi: Marian Danciu şi Nicuşor Bancu au tras concluziile la final de cantonament (VIDEO)

Exit mobile version