Acasă Sport Fotbal Adrian Mutu îl avertizează pe Radu Drăgușin: „Greul de-abia acum începe!“

Adrian Mutu îl avertizează pe Radu Drăgușin: „Greul de-abia acum începe!“

Adrian Mutu nu s-a arătat deranat de faptul că fundaşul Radu Drăguşin i-a doborât recordul privind suma de transfer, deţinută timp de 20 de ani. Reamintim că Tottenham i-a plătit clubului Genoa 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăgușin, cu menţiunea că gruparea italiană mai poate primi alte 6 milioane sub forma unor bonusuri. În ceea ce-l priveşte pe Adrian Mutu, acesta a fost transferat de Parma, la Chelsea, pentru 19 milioane.

„Felicitări lui Radu și echipei sale! Felicitări impresarilor pentru afacere! Este un transfer reușit în adevăratul sens al cuvântului. Eu cred că Radu are talent, încredere, a demonstrat ce poate în Italia, ceea ce este greu, fiindcă Serie A este în top. Mă bucur mult pentru el, chiar mă bucur. Bravo! Dar să fie conștient că greul de-abia acum începe!

Nu sunt supărat că mi-a doborât recordul. Recordurile sunt făcute ca să fie doborâte. Mă bucur că după 20 și ceva de ani avem un român care să depășească o barieră importantă, un transfer de peste 20 și ceva de milioane de euro“, a spus Adrian Mutu, pentru Gazeta Sporturilor.

Radu Drăgușin (21 de ani) va purta tricoul cu numărul 6 la Tottenham, echipă care se află pe locul 6 în Premier League. Formația antrenată de Ange Postecoglou are drept obiectiv clasarea pe un loc de UEFA Champions League.

Citeşte şi: ​Gata telenovela! Radu Drăgușin a semnat și a fost prezentat de Tottenham

Exit mobile version