Acasă Sport Fotbal Croatul Damjan Djokovic a lăsat-o pe FCSB pentru Rapid

Croatul Damjan Djokovic a lăsat-o pe FCSB pentru Rapid

Mijlocaşul croat Damjan Djokovic a semnat o înţelegere valabilă un an şi jumătate cu echipa de fotbal Rapid Bucureşti. El a venit la gruparea din Giulești din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit în această iarnă de FCSB, informează site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 33 de ani, Djokovic şi-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior şi Sparta Rotterdam. Ca senior, croatul şi-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor şi Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reuşind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în Europa Conference League, ambele contra echipei bulgare ŢSKA Sofia 1948.

Noul jucător al Rapidului a câştigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), şi o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019).

El a adunat pentru CFR Cluj 152 meciuri, 13 goluri şi 15 assist-uri.

Damjan Djokovic este al patrulea transfer efectuat de Rapid în această iarnă. Primii sosiți sunt kosovarii Florent Hasani, Ermal Krasniqi şi sârbul Borisav Bumaz.

Altfel, Rapid a susținut sâmbătă primul joc amical din Antalya. A remizat, 3-3, cu formația Sakaryaspor, din liga a doua turcă.

Citește și: CSS Craiova a inaugurat noul teren artificial de la „Voința“ (VIDEO)

Exit mobile version