Acasă Sport Fotbal Mihai Rotaru a bătut palma cu un nou jucător de națională

Mihai Rotaru a bătut palma cu un nou jucător de națională

Finanțatorul formației Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, este pe cale să parafeze a doua achiziție a iernii. Finanțatorul Științei a ajuns la un acord cu Denil Maldonado, un fundaș central din Honduras. Fotbalistul are 25 de ani și 1.83 metri și este așteptat în cantonamentul oltenilor pe care-l susțin în Antalya.

Maldonado a venit liber de contract, după ce s-a despărțit de Los Angeles FC și are o cotă de piață de 600.000 de euro.

Denil Maldonado a început fotbalul la FC Motagua, apoi s-a transferat la Pachuca (Mexic), ulterior ajungând la CD Everton (Chile) și Los Angeles FC (SUA). În MLS a jucat un an, dar n-a reușit să se adapteze.

Denil Maldonado este al doilea căpitan al Hondurasului! A jucat pentru echipa națională de 29 de ori, reușind și un gol.

Denil Maldonado va fi al patrulea jucător din Honduras care ajunge în fotbalul românesc. Primii au fost Carlo Costly, Edgar Alvarez și Randy Diamond.

În acest moment, linia de apărare a Universității Craiova are cinci jucători de națională. Aceștia sunt: Pyry Soiri (Finlanda), Gjoko Zajkov (Macedoia), Denil Maldonado (Honduras), Nicușor Bancu (România) și Basilio Ndong (Guineea Ecuatorială).

Finanțatorul Universității Craiova vizează alte două transferuri în perioada următoare.

Citește și: Pyry Soiri, încântat de venirea la Universitatea Craiova (VIDEO)

Exit mobile version