Acasă Sport Fotbal ACSO Filiaşi | Victor Naicu: „Mă declar mulţumit de prima parte a...

ACSO Filiaşi | Victor Naicu: „Mă declar mulţumit de prima parte a sezonului“

ACSO Filiaşi a încheiat anul 2023 pe podium, pe locul 3, la doar un punct de liderul CSM Deva. Gruparea doljeană se poate lăuda cu a doua apărare din serie şi al doilea atac, dar şi cu golgheterul seriei a 7-a. Trăgând linie, antrenorul principal al formaţiei ACSO Filiaşi, Victor Naicu, s-a declarat mulţumit de realizările de până acum.

„Mă bucur că am rămas concentraţi până la ultimul fluier. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru întreg parcursul de până acum. A fost un parcurs bun şi cred că putea fi şi mai bun, dar nu trebuie să-l supărăm pe Dumnezeu, pentru că sunt nişte rezultate muncite şi meritate. Am marcat destul de mult şi avem a doua apărare din serie, deci suntem o echipă echilibrată, cu jucători maturi. Eu mă declar mulţumit de prima parte a sezonului, ţinând cont şi de faptul că unii jucători au venit pe parcurs.

Cred că lucrurile stau foarte bine. Aşteptăm sărbătorile şi trebuie să ne liniştim. Acum urmează o masă festivă, după care vom stabili şi programul pentru anul următor. Va fi o vacanţă destul de lungă şi sper ca jucătorii să o gestioneze corect. Cu o pregătire bună în primăvară cred că vom avea un parcurs cel puţin la fel de bun“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS Sport.

În privinţa posibilelor mişcări de trupe din iarnă, Victor Naicu nu crede că va pierde jucători: „Am stat de vorbă cu jucătorii şi le-am spus că toţi sunt importanţi pentru mine. Au realizat o performanţă până acum şi mi-ar plăcea să lucrez cu ei în continuare. Poate că vor exista propuneri pentru jucători să plece, dar la echipa şi la ce avem aici… Nu cred că vrea cineva să plece, pentru că avem o stabilitate şi un mediu propice performanţei“.

Jucătorii sunt cu gândul doar la primul loc

Din rândul jucătorilor, Alex Cioablă, golgheterul seriei cu14 reuşite, a ţinut să le mulţumească antrenorilor şi colegilor pentru ajutorul dat.

„Sunt lider, dar vreau să le mulţumesc colegilor mei, pentru că m-au ajutat foarte mult. Fără ei nu puteam să ajung la numărul de goluri marcate şi, bineînţeles, staff-ului pentru că a avut încredere în mine. Am şi ratat mult, este adevărat, dar aşa este la fotbal. Sper să joc cât mai bine şi să marchez şi mai multe goluri. După această vacanţă o să facem cu siguranţă o pregătire bună şi sper să avem un parcurs foarte bun în partea a doua şi să ne atingem obiectivele“, a spus Alex Cioablă.

„A fost un an foarte bun. Acum este vacanţă şi trebuie să ne bucurăm cu toţii de ea. Suntem un grup bun, unit. Ne dorim să terminăm la final pe primul loc şi, de ce nu, să promovăm. Din primăvară revenim la Filiaşi, după cele câteva etape susţinute pe ‘Aripile’, şi vom avea parte, din nou, de susţinerea suporterilor noştri“, a comentat la rândul său mijlocaşul Daniel Rogoveanu.

Citeşte şi: Cupa României | Programul şi rezultatele meciurilor din etapa 3 a fazei grupelor

Exit mobile version