Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – CFR Cluj | Oltenii promit să dea totul pentru...

„U“ Craiova – CFR Cluj | Oltenii promit să dea totul pentru victorie

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a din Superligă.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CFR Cluj!

Disputa din Bănie va fi arbitrată de Adrian Cojocaru (Galați). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenții George Neacșu (Câmpulung) și Mircea Orbuleț (București). Al patrulea oficial va fi Iulian Dima (București).

Observator din partea CCA va fi Aron Huzu (Cluj). LPF l-a desemnat supervizor pe Paul Cazan (București).

Mihăiță Pleșan, ambasadorul Științei pentru acest duel

Așa cum ne-a obișnuit, Universitatea Craiova păstrează tradiția și va avea și la acest joc un ambasador. Lovitura de start, simbilică bineînțeles, va fi dată de un fost căpitan, Mihăiță Pleșan.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Sunt mândru că am fost căpitanul Științei în momentul promovării în prima ligă. Mâine (sâmbătă – n.r.), la derbiul cu CFR Cluj, am primit propunerea de a da lovitura de start. Sunt onorat că voi deveni ambasador al Universității Craiova! Abia aștept să îi revăd pe suporterii fierbinți ai ‘Campioanei unei Mari Iubiri’. Sunt convins că ne vom bucura la finalul serii. Forța, Știința!“, a declarat Mihăiță Pleșan, conform paginii de facebook a Științei.

Ivaylo Petev: „Scopul nostru este să câștigăm“

Anrrenorul formației Universitatea Craiova, Ivaylo Petev, a avut un discurs războinic vizavi de meciul cu CFR Cluj, echipă pe care o respectă de altfel.

„Sperăm să avem o evoluţie bună şi să câştigăm, deşi avem în faţă o echipă bună, cu jucători cu experienţă. Nu ne va fi uşor! Trebuie să muncim şi să dăm totul pe teren, bineînţeles, cu suportul fanilor noştri. Vom vedea dacă va fi un meci deschis sau închis. Nu ştiu acum, dar noi nu vom fugi de ceea ce va fi şi căutăm o exprimare mai bună decât în meciul anterior. Vlădoiu a avut o problemă pentru meciul trecut, acum s-a rezolvat. Am încredere în jucători şi sunt sigur că toţi care vor participa vor da maximum“, a declarat tehnicianul bulgar.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Când vrei să ai succes, mereu e presiune şi nu e uşor. Dar dacă nu vrei să ajungi sub presiune, atunci nu e bine. Important este să fim liniştiţi şi concentraţi pe ceea ce ne dorim. Scopul nostru este să câştigăm mâine (sâmbătă – n.r.). Pentru următoarele meciuri nu-mi fac calcule, joc partidă cu partidă. Ţelul este să arătăm mai bine de la un meci la altul. Rolul nostru este să muncim. Fiecare victorie ne dă încredere, dar trebuie să stăm cu picioarele pe pământ. Nu vreau să comentez în ce sistem va juca CFR, mai important este cum reacţionăm noi“, a completat Ivaylo Petev.

Vladimir Screciu: „Avem nevoie de sprijinul suporterilor“

Din rândul jucătorilor Universității Craiova, Vladimir Screciu a subliniat că atmosfera de la echipă este foarte bună, că s-a muncit foarte bine și că toată lumea e cu gândul la victorie.

„Suntem conștienți că o să ne aștepte un meci foarte greu, dar eu am încredere în echipă că o să o scoatem la capăt și o să luăm cele trei puncte. Avem nevoie de sprijinul tuturor suporterilor! Îi așteptăm într-un număr mare și sperăm să ne încurajeze din primul și până în ultimul minut. În astfel de meciuri nu contează ce probleme ai. Toți jucătorii CFR-ului sunt experimentați, de aceea noi trebuie să ne concentrăm foarte bine și să ieșim victorioși.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Vă spun sincer că nu am mai simțit de mult timp echipa așa, într-o formă bună. Și la antrenamente e voie bună, și în vestiar. Mă bucur că-i văd pe colegi dând 100% la antrenamente. Ne motivăm foarte bine între noi. Nu era vorba că nu formam o familie. Avem nevoie de un detaliu mic ca totul să fie ok. Suntem pe un drum bun acum. Și aceste ultime două victorii ne-au ajutat să ne liniștim și acum este important să menținem acest drum“, a declarat Screciu.

Superliga, etapa 18

Vineri, 1 decembrie:
FC Voluntari – Petrolul Ploiești 0-0
Poli Iași – Farul Constanța 2-3

Sâmbătă, 2 decembrie:
ora 14.00: UTA Arad – AFC Hermannstadt
ora 17.00: FC Botoșani – FC Rapid
ora 20.30: Universitatea Craiova – CFR Cluj

Duminică, 3 decembrie:
ora 16.00: U Cluj – FCU Craiova
ora 21.00: FCSB – Oțelul Galați

Luni, 4 decembrie:
ora 20.00: Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo

Clasament:

1.FCSB 37 puncte (golaveraj 31-16)
2.CFR Cluj 32 (31-17)
3.Rapid 30 (33-20)
4.„U“ Craiova 29 (25-17)
5.Petrolul 26 (21-17)
6.Hermannstadt 25 (24-16)
7.Farul 25 (27-30)
8.U Cluj 23 (25-25)
9.Voluntari 21 (24-31)
10.Oțelul 20 (17-17)
11.Sepsi 20 (19-20)
12.Iași 19 (21-26)
13.UTA 19 (19-25)
14.FCU 18 (27-31)
15.Dinamo 10 (9-28)
16.Botoșani 8 (18-35)

Citește și: Liga 3 | Lăstun arbitrează derbiul Craiovei, Universitatea II – FCU II

Exit mobile version