Acasă Sport Fotbal Universitatea Craiova – FCU 1-1 | Giovanni Constantino, nemulțumit de rezultat (VIDEO)

Universitatea Craiova – FCU 1-1 | Giovanni Constantino, nemulțumit de rezultat (VIDEO)

Antrenorul formației FCU Craiova, Giovanni Constantino, s-a declarat nemulțumit cu remiza obținută pe terenul concitadinei Universitatea. El a apreciat spiritul de luptă al elevilor săi și atmosfera de la derbi. VEZI VIDEO!

„Cred că a fost un meci pe care am fi meritat să-l câștigăm. Până la sfârșit, chiar și atunci când am evoluat în inferioritate numerică, am avut șansa să înscriem. Așa cum am mai spus, am pregătit cu atenție jocul mijlocașilor și doar o dată am pierdut marcajul, iar ei ne-au taxat. Le-am spus jucătorilor mei că putem câștiga acest meci în repriza secundă, dar că pentru asta trebuie să ne impunem stilul de joc. Am reușit să egalăm și puteam înscrie și pentru 2-1. Pe de o parte sunt bucuros, pe de alta trist, pentru că am fi putut obține toate cele trei puncte.

La final am trimis jucătorii în tribună, să se bucure alături de fani. A fost o atmosferă frumoasă, de derbi. A fost un derbi cu mult respect între echipe și staff. Am trăit derbiuri rele, dar acesta a fost unul bun de ambele părți“, a explicat tehnicianul italian.

Giovanni Constantino a vorbit și despre viitoarea partidă, cu FCSB, din Capitală: „Vine un alt meci important, dar noi suntem luptători și cred că putem face un meci bun la București. Cu spiritul pe care l-am arătat acum, nu mă tem de nimeni. Am clădit câteva lucruri pozitive într-un timp foarte scurt. Am apelat și la improvizații tactice, dar din punct de vedere al spiritului trebuie să le mulțumesc jucătorilor mei. Sunt mândru de ei“.

Citește și: Universitatea Craiova – FCU 1-1 / Dragoş Bon: „Este o dezamăgire foarte mare” (VIDEO)

Exit mobile version