Acasă Sport Fotbal Liga 3 | Victor Naicu: „Vrem să câştigăm toate meciurile“

Liga 3 | Victor Naicu: „Vrem să câştigăm toate meciurile“

ACSO Filiaşi a reuşit să-şi redreseze parcursul din acest început de sezon al Ligii 3 – seria 7 şi e gata să conitinue panta ascendentă, atât din punct de vedere al jocului, cât şi al rezultatelor. După ce au învins liderul chiar la el acasă, 1-0 cu Jiul Petroşani, pentru doljeni urmează un joc împotriva unei echipe imprevizibile. ACSO Filiaşi o întâlneşte sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul „Orăşenesc“, pe Voinţa Lupac, formaţie aflată pe poziţia a 8-a, cu un antrenor nou la cârmă: Gheorghe Mircea Manu. Este, practic, un test al maturităţii pentru băieţii lui Victor Naicu şi Cosmin Fruntelată, care, cu o victorie şi cu un joc pozitiv al rezultatelor, ar putea urca pe prima poziţie a clasamentului.

„Am văzut că Lupac şi-a schimbat antrenorul înaintea meciului cu Gilortul Târgu Cărbuneşti. Părerea mea despre Lupac este una bună. Este o echipă imprevizibilă, cu un lot bun. I-am văzut cu Jiul şi pot spune că Lupac a făcut un meci bun la Petroşani, în ciuda rezultatului final. Repet: întâlnim o echipă imprevizibilă şi periculoasă. Respectul este reciproc, dar cred că traversăm o perioadă bună şi nu ne gândim decât la victorie, dar cu siguranţă ne aşteaptă un meci foarte greu“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS Sport.

„Avem probleme de lot şi de această dată, unele fiind mai vechi şi, din păcate, de durată. Nu vom conta pe Manolache, Fotescu, Gugu şi Armăşelu. În schimb, venim cu un moral bun după victoria de pe terenul liderului şi suntem obligaţi să câştigăm. Noi punem presiune pe noi, pentru că vrem să câştigăm toate jocurile. În funcţie de celelate rezultate putem să ajungem chiar şi pe locul 1 după acest joc. Atunci e clar că nu putem vorbi decât despre o concentrare maximă din partea noastră“, a completat tehnicianul filieşenilor.

„Îmi doresc maximum“

Antrenorul Victor Naicu nu concepe ca ACSO Filiaşi să nu repete sezonul bun de anul trecut şi să ocupe la final o poziţie onorantă.

„Suntem pe locul 4, la doar 2 puncte de primul loc, dar campionatul este totuşi la început. Au trecut doar şase etape. Suntem în grafic în ceea ce priveşte obiectivul, dar este adevărat că am fi putut avea mai multe puncte. Trebuie să acceptăm realitatea, să muncim şi să sperăm că vom urca în clasament. Noi ne dorim în play-off, în primele două. Eu, cel puţin, îmi doresc maximum şi aşa am gândit tot timpul, indiferent de numele echipelor pe care le-am antrenat. E o presiune normală. După ce baţi liderul, nu concepi să nu câştigi cu o echipă normală, de mijlocul clasamentului. Însă nu va fi un meci uşor, ci unul echilibrat, strâns şi cine va greşi mai puţin va câştiga“, a mai spus Victor Naicu.

Liga 3 – seria 7, etapa 7

Vineri, 6 octombrie – ora 15.00: Gilortul Târgu Cărbuneşti – FCU Craiova, CSM Deva – Jiul Petroşani, Ghiroda şi Giarmata Vii – CSO Turceni.
Sâmbătă, 7 octombrie – ora 15.00: ACSO Filiaşi – Voinţa Lupac, Universitatea II Craiova – Viitorul Şimian.

Clasament: 1. Jiul Petroşani 12 puncte (golaveraj 15-6), 2. CSM Deva 12 (14-6), 3. Viitorul Şimian 11 (12-8), 4. ACSO Filiaşi 10 (11-6), 5. Universitatea II Craiova 9 (15-12), 6. Ghiroda 9 (12-10), 7. Cărbuneşti 7 (11-14), 8. Lupac 6 (10-14), 9. FCU II 5 (10-19), 10. Turceni 2 (5-20).

Citeşte şi: Cerere uriaşă de bilete pentru EURO 2024 – peste 3,1 milioane

Exit mobile version